Plăcinte de cartofi la tigaie



Pentru o gustare sau un pranz simplu si delicios, va propun aceste placinte de cartofi la tigaie, umplute cu cascaval si sunca. Noi le-am mancat cu salata, dar la fel de bine se pot servi simple, calde sau reci.

Și un desert cât se poate de delicios Cremă la pahar cu 3 ingrediente

Placinte de cartofi la tigaie – Ingrediente (6 placinte umplute)

  • 500 g cartofi fierti si curatati (cantariti dupa ce ii curatam)
  • 100 g faina
  • 1 ou mediu
  • 30 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 100 g sunca de Praga + 100 g cascaval (pentru umplutura)
  • 1-2 linguri ulei de masline

Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.