Plăcinte rufoase… ca în Bucovina



Placinte rufoase (aluat in foi) cu umplutura de branza, ceapa verde si marar (ca in Basarabia). Se topesc in gura…..extrem de fragede 

Ingrediente

  • 3 linguri de smantana
  • 3 linguri de untura curata de porc
  • 3 lingurite  de otet alb de masa
  • 3 linguri de apa
  • 3 galbenusuri si UN OU
  • 3 pahare pline de faina (masura de 250 ml)
  • o lingurita rasa de sare

Pentru ungerea aluatului:

  • 1 pahar de faina
  • 1 pahar de untura sau
  • 200 grame de unt 82% grasime sau margarina
Toate ingredientele e necesar sa fie aduse la temperatura camerei.

Modul de prepare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.