Preparate Culinare by Poliana Andive la gratar cu otet balsamic si rozmarin



Nu prea exista cale de mijloc. Desi intru in prima categorie, a celor care iubesc andivele (si varza de Bruxelles sunt convinsa ca, gatite in acest fel, oricine le poate manca. Rozmarinul si usturoiul infuzate intr-un ulei de masline de buna calitate si accentele dulci- acrisoare ale otetului balsamic isi fac treaba foarte bine, estompand gustul amarui al andivelor (care oricum se mai estompeaza si prin procesarea termica). Astfel, in aceasta salata calda andivele au un gust dulceag si se potrivesc de minune ca garnitura la friptura

Ingrediente (2 portii)

andive 3 bucati
rozmarin proaspat 2 crengute
ulei de masline extravirgin 4 linguri
otet balsamic 2 linguri
usturoi 1 catel
sare 1/4 ligurita
piper 1/4 lingurita

Reţeta completă o găsiţi pe www.preparate-culinare.ro/salate/98-andive-la-gratar-cu-otet-balsamic-si-rozmarin


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.