13 Nov, 2014 08:57
2430
preparate-culinare.ro
Asocierea lui cu diverse branzeturi sau sosuri albe mi se pare perfecta pentru ca ii atenueaza din gustul usor lesios pe care il are in deserturi. Asa ca supa crema in care am topit gorgonzola, aromata de perele coapte si cu note subtile de nucsoara mi s-a parut una dintre cele mai echilibrate combinatii pe care le-am incercat. Servita fierbinte, in zilele reci de toamna sau iarna, aceasta supa va va incalzi sufletul.
Ingrediente (6 portii)
dovleac 1 kg
pere coapte 2
ceapa 2
supa de legume 2 litri
unt 100 grame
ulei de susan 1 lingura
gorgonzola 150 grame
smantana lichida 200 ml
patrunjel verde 1 legatura
nucsoara 1/4 lingurita
sare lingurita
piper 1/2 lingurita
Reţeta completă o găsiţi pe www.preparate-culinare.ro/supe-si-ciorbe/96-supa-crema-de-dovleac-cu-pere-si-gorgonzola
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: