12 Nov, 2014 00:00
2878
Retetele zilei
Deja imi cunoasteti pasiunea pentru paste proaspete (in special tagliatelle), pe care incerc sa le combin cu diverse sosuri. Cat mai gustoase si mai rapid de facut. Asa ca, in timp ce fierbeti pastele, nu e nimic mai usor de preparat decat un sos cremos si fin cu sofran, in care aruncati
cativa creveti. Pentru ca asta inseamna pastele pana la urma, nu? O masa de pregatit in 15 minute, dar ale carei arome sa va bucure si sa va surprinda intocmai ca ale unui preparat elaborat.
tagliatelle proaspete - 250 grame
Creveti decorticati - 250 grame
sofran - 0,05 grame
apa calda - 3 linguri
smantana dulce pentru gatit - 400 ml
unt - 25 grame
sare 1/4 lingurita
Reţeta completă o găsiţi pe www.preparate-culinare.ro/paste-si-pizza/79-tagliatelle-cu-sofran-si-creveti
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: