16 Nov, 2014 00:00
3113
Retetele zilei
O alternativa mai fina si mai bogata in arome decat clasica rata pe varza, cu aceasta reteta nu puteti sa dati gres cand vreti sa impresionati la o masa festiva.
Pentru ca aromele de mere si portocala sunt specifice sezonului rece mi se pare o cina ideala de Craciun sau revelion. Desigur, varza rosie poate sta ca garnitura alaturi de multe alte preparate din carne (de pasare sau nu) datorita gustului dulceag si bogat si texturii crocante. Nu trebuie decat sa indrazniti sa experimentati.
Ingrediente (6 portii)
varza rosie 1 medie
pancetta 125 grame
ulei de masline 4 linguri
usturoi 4 catei
sare 1 lingurita
zahar 5 linguri
vin rosu 80 ml
otet balsamic 4 linguri
mere verzi 2
frunze dafin 3
coaja rasa de portocala 1 portocala
suc de portocala 1 portocala
apa 100 ml
Rețeta completă o găsiți pe www.preparate-culinare.ro/garnituri-si-sosuri/94-varza-rosie-cu-mere-si-portocale
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: