Preparate-culinare.ro Ciorbă de pui a la grec

Una dintre cele mai cunoscute supe greceşti, "ciorbă" de pui a la grec (avgolemono), este o reţetă simplă şi uşor de preparat. Îmbogăţită cu aromă de lămâie şi textura bogată şi cremoasa a amestecului de ouă şi smântână, această supă gustoasă are o consistentă deasă. În cazul în care doriţi să fie mai lichidă puteţi suplimenta cantitatea de apă cu 500-750 ml.
 
Ingrediente
pulpe de pui mari 3
morcovi mari 3
ţelină 1 bucată
rădăcina de pastarnac 1
ceapă 1
smântână 350 grame
gălbenuşuri 4
orez 75 grame
zeamă de lămâie 1 lămâie
pătrunjel proaspăt tocat 1 legătură

Reţeta completă pe: http://www.preparate-culinare.ro/supe-si-ciorbe/50-ciorba-de-pui-a-la-grec

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

lauraadamache.ro Ciorba de pui a la grec – o reteta de ciorba in stil grecesc

08 Mar 2021 3940

Ecuisine.ro Supă de fructe uscate

28 Apr 2015 2095

Lauraadamache.ro Ciorba a la grec

11 Oct 2014 3496