Preparate-culinare.ro Gnocchi din branza de capra in sos de ardei gras rosu

Gnocchi din branza de capra cu sos de ardei - Preparate Culinare by Poliana (4 portii)
 
Pentru ca suntem fani ai pastelor si ne plac, de asemenea, gnocchi clasici din cartofi, am hotarat sa incerc aceasta reteta inedita apartinand Annei Olson. Rezultatul a fost unul surprinzator: gnocchi au iesit pufosi, mult mai usori decat cei de cartofi si foarte gustosi datorita
branzei de capra. Tehnica de preparare este foarte simpla, nu dureaza mai mult de 10 minute sa ii faceti. Sosul de ardei grasi, propus de autoarea retetei sa acompanieze acesti minunati gnocchi este unul simplu si stralucitor: suficient de gustos pentru a il folosi pentru alte retete si, in acelasi timp, suficient de neutru pentru a pune in valoarea si a nu estompa gustul pastelor.

Pentru sosul de ardei

ulei de masline 60 ml
ceapa tocata 1 mare
ardei gras rosu tocat 3
vin alb sec 200 ml
cimbru 2 crengute
oregano uscat 1 lingurita
sare 1/2 lingurita
piper 1/2 lingurita

Pentru gnocchi

branza de capra cremoasa 125 grame
crema de branza 125 grame
ceapa verde tocata marunt 3 linguri
patrunjel proaspat tocat 2 linguri
coaja de lamaie rasa 1 lingurita
oua, separate 2
faina 1 cana
sare 1/2 lingurita

Continuarea pe http://www.preparate-culinare.ro/paste-si-pizza/38-gnocci-din-branza-de-capra-cu-sos-de-ardei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.