22 Oct, 2014 00:00
2394
preparate-culinare.ro
Gatim foarte des vita (mai ales muschi) si de aceea suntem in permanenta in cautare de retete si combinatii noi. Muschiul de vita, marinat si gatit intr-o crusta de ceapa si mustar, se invioreaza brusc alaturi de o salsa primavaratica de capsuni proaspete si ceapa verde. Reteta, preluata din cartea "Fresh" a Annei Olson, merita cu desavarsire sa faca parte din aceasta carte, prospetimea fiind intr-
adevar termenul care o defineste.
Ingrediente:
ceapa 3 bucati
catei de usturoi 3 bucati
otet de vin alb 3 linguri
mustar de Dijon 2 linguri
piper negru macinat 1/2 lingurita
sare de mare 1 lingurita
ulei de masline extravirgin 3 linguri
muschi de vita 1 muschi ~1 kg
Pentru salsa de capsuni
capsuni proaspete 500 grame
ceapa verde 1 legatura
otet de orez 3 linguri
zahar 1/2 lingurita
sare 1/8 lingurita
tarhon proaspat tocat 1 lingurita
fulgi de chili 1/2 lingurita
Rețeta completă o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/carne/120-muschi-de-vita-in-crusta-de-ceapa-cu-salsa-de-capsuni
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: