Spaghete Carbonara cu sparanghel

 

Spaghetele carbonara cu sparanghel se afla printre preferatele noastre, iar in aceasta perioada, cand sparanghelul proaspat se gaseste cu usurinta in toate magazinele, le fac foarte des. Spaghetti alla carbonara isi au originea in Lazio, mai exact in Roma, iar ingredientele care se regasesc in reteta originala sunt spaghetti, guanciale, oua, pecorino sau parmezan, sare si piper.

Spaghete Carbonara cu sparanghel- Ingrediente (3 persoane)

  • 300 g paste spaghetti
  • 200 g sparanghel proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 30 g parmezan
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml apa/vin alb demisec
  • 3 oua medii
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • 1/4 lingurita sare

Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.