03 May, 2016 09:00
3604
Mod de preparare
Punem gelatina la hidratat in 200 ml. de suc de compot. Lasam 10 minute, timp in care pregatim forma in care vom monta prajitura.
Tapetam o forma de chec cu folie alimentara.
Taiem un capat al piscoturilor astfel incat sa fie toate egale si sa nu depaseasca inaltimea formei. Trecem fiecare piscot prin sucul de compot si le asezam unul langa celalalt pana tapetam marginile formei de chec.
Topim gelatina la foc mic fara sa ajunga la punctul de fierbere.
Crema de branza o amestecam cu zaharul pudra, adaugam apoi esenta de vanilie, iaurtul de piersici, gelatina topita si frisca batuta spuma. Crema obtinuta o turnam in forma fara sa acoperim piscoturile. Din loc in loc am pus jumatati de capsuni, care se vor vedea foarte frumos cand vom sectiona prajitura.
Peste crema asezam piscoturi intregi. Lasam prajitura la frigider de seara pana dimineata.
Rasturnam prajitura cu grija in vasul pe care o vom servi.
Decoram cu felii de nectarine, cu capsuni şi cu frisca.
Sursa: Voceaconstantei.ro
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: