Spitalul de Boli Infecţioase se pregăteşte să facă angajări! Se aşteaptă aprobarea CLM

    Se anunţă schimbări în ceea ce priveşte personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal (CLM) Constanţa, care va fi supus votului în şedinţa de luni, 31 octombrie, urmează să se modifice câteva posturi, dar şi să se organizeze concurs pentru ocuparea unor locuri rămase vacante.
 
Astfel, conform propunerii proiectului 33, se va modifica „anexa 2, statul de funcţii al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa”, prin transformarea unui post de medic specialist în medic primar, ca urmare a promovării examenului de primariat, precum şi a unui post de psiholog în psiholog specialist, ca urmare a promovării examenului de specialist.
 
„Se menţine utilizarea unui număr de 265 de posturi în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, dintre care trei funcţii de conducere, 33 de medici, zece posturi personal medical superior, 113 posturi personal superior şi mediu sanitar, două posturi alt personal cu studii superioare managementul calităţii, 80 de posturi personal auxiliar sanitar, 16 posturi TESA şi opt posturi muncitori“, se arată în proiectul de hotărâre al CLM.
 
De asemenea, se va supune la vot şi scoaterea la concurs a nouă posturi vacante aprobate prin HCL 258/31.08.2016, după cum urmează: două posturi vacante de medic specialist - specialitatea anestezie şi terapie intensivă, Compartiment Terapie Intensivă, două posturi vacante de asistent medical Pl - Camera de Gardă, un post vacant de asistent medical PL - Farmacie, un post vacant de infirmieră - Secţia Clinică de Boli Infecţioase Copii, un post vacant de îngrijitoare - Compartiment Boli Infecţioase HIV/SIDA, un post de garderobier Camera de Gardă şi un post vacant de economist II - Serviciul Achiziţii Aprovizionare, Tehnic, Administrativ, Transport. Ocuparea posturilor vacante din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa se va realiza cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate pentru anul 2016, prin concurs organizat de unitatea medicală.
 
„Se mandatează primarul municipiului Constanţa să desemneze un membru în comisia de concurs pentru cele două concursuri de medici specialişti specialitate anestezie şi terapie şi să semneze decizia de constituire a comisiilor de examinare pentru posturile de medici specialişti specialitatea anestezie şi terapie intensivă prevăzute la art. 1“, se arată în proiectul de hotărâre pe care îl vor vota consilierii locali luni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

21 Apr 2024 411

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 838

LIVE Acțiune de protest la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța (FOTO+VIDEO)

03 Apr 2024 922

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța va avea mansardă nouă! Ce firmă o va construi?

02 Apr 2024 576

Undă verde de la Mediu Proiectul viitorului corp de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în linie dreaptă

16 Mar 2024 785

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 1104

Primarul Municipiului Constanța, în instanță cu dr. Halichidis, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase! Se contestă executarea

29 Feb 2024 769

Ședință CLM Constanța Un proiect ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

29 Feb 2024 546

Primarul Constanței, Vergil Chițac, despre Spitalul Modular „Sunt extrem de mândru de toată munca depusă”

19 Feb 2024 1092

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 719

LIVE VIDEO+TEXT Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 1505

Angajări Constanța Posturi vacante la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Vezi dacă îndeplinești cerințele

17 Feb 2024 2446

Undă verde de la Mediu pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Ce investiție este vizată?

14 Feb 2024 735

Ai permis de conducere categoria B? Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța angajează

11 Feb 2024 2330

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 808