07 May, 2017 00:00
2221
Rodica MITU
Sucul proaspăt de morcovi se numără printre cei mai buni detoxifianţi ai ficatului. Foarte bogat în vitamine, îmbunătăţeşte vederea şi asigură sănătatea pielii. Consumul frecvent al acestei băuturi stimulează pofta de mâncare şi întăreşte sistemul imunitar. Totodată, sucul de morcovi este util în tratarea afecţiunilor respiratorii şi infecţioase.
De menţionat că acest suc are acţiune antiinflamatoare, revitalizează pielea şi este folosit în tratamentul dermatitelor, eczemelor şi iritaţiilor. Tot el favorizează îmbunătăţirea şi menţinerea structurii osoase a dinţilor. Pe de altă parte, combate anemia şi ajută în procesul de slăbire. Are un aport caloric redus şi determină organismul să ardă depozitele adipoase pentru a avea energie. Vitamina K prezentă în această băutură favorizează coagularea sângelui.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: