Ştiaţi că...? Astăzi, Celine Dion, una dintre cele mai apreciate artiste...

Originară din oraşul Charlemagne, Celine Dion este una dintre cele mai apreciate cântăreţe ale tuturor timpurilor. Artista s-a născut pe 30 martie 1968, într-o familie numeroasă. Astăzi, împlineşte 47 de ani.
 
Când avea 12 ani, Celine Dion a compus un cântec în franceză, pe care l-a trimis unei case de discuri. Astfel, a atras atenţia lui Rene Angelil, un manager important. Acesta a crezut atât de mult în talentul lui Celine, încât şi-a ipotecat casa pentru a-i finanţa albumul de debut. Până la vârsta de 18 ani, Celine a înregistrat nouă albume în limba franceză şi a câştigat numeroase premii Felix şi Juno. De asemenea, în anul 1988, a câştigat concursul internaţional Eurovision.
 
Pe piaţa muzicală din Statele Unite a pătruns cu o piesă înregistrată pentru coloana sonoră a filmului „Frumoasa şi bestia”. Artista a câştigat un Grammy şi un Oscar pentru această piesă, marcând astfel începutul unei perioade de succes. Dintre cele mai frumoase melodii ale cântăreţei, amintim „My Heart Will Go on”, „Because You Loved Me”, „Power of Love”, „Pour que tu m’aimes encore”.
 
Sursa foto: mtv.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.