Ştiaţi că...? Astăzi, îşi sărbătoreşte ziua de naştere o cunoscută artistă din România

Astăzi, cunoscuta cântăreaţă Andreea Bălan, originară din Ploieşti, a împlinit 31 de ani. Cu această ocazie, artista a scris pe Facebook: „A mai trecut un an... Poate cel mai plin şi schimbător an din viaţa mea. Un an în care am evoluat enorm spiritual, un an în care m-am găsit şi am învăţat să mă iubesc, dar mai ales am învăţat să-i iubesc pe cei din jur într-un fel frumos, sincer şi uman. (...) Chiar dacă am trecut şi prin suferinţă, azi sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile care s-au întâmplat în ultimul an”, a zis Andreea Bălan.
 
A debutat în cadrul programului „Ba Da, Ba Nu”, în anul 1994, unde a cunoscut-o pe Andreea Antonescu, cu care, în perioada 1998 şi 2001, a format trupa Andre. Proiectul Andre a avut parte de succes naţional, dar şi internaţional. În 1999, cele două fete au obţinut locul I la secţiunea „Şlagăre”, în cadrul Festivalului de la Mamaia, cu melodia „Liberă la mare”. Deşi au avut un succes enorm, au fost criticate intens din cauza imaginii promovate şi a stilului vestimentar, lansând moda platformelor şi a codiţelor.

După destrămarea formaţiei, Andreea Bălan s-a dedicat carierei solo. În acest sens, a înregistrat şi lansat albumul „Te joci cu mine”. Dintre melodiile artistei, amintim „Baby, Get Up and Dance”, „Rece”, „Baila”.
 
În 2007, participă la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde s-a clasat pe primul loc. De asemenea, participă şi la varianta internaţională a emisiunii, desfăşurată în Mexic, clasându-se pe locul al doilea.
 
Sursa foto: Facebook.com (Andreea Bălan)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.