Oana Sârbu se află la ceas aniversar

Când spui Oana Sârbu spui „Liceenii”, filmul în care a jucat alături de Ştefan Bănică Jr. Astăzi, 13 mai, artista îşi sărbătoreşte ziua de naştere.
 
Născută pe 13 mai 1968, în Bucureşti, Oana Sârbu este fiica lui Romulus Sârbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică de la teatrul „Constantin Tănase”.
 
„Eu cânt de mică. Ascult multă muzică, am cântat în cor, în operete, în «West side story», musicaluri şi spectacole de circ, la Teatrul de Revistă, în emisiuni radio-tv, în turnee în ţară şi străinătate, cânt pentru diverse comunităţi... îmi place să cânt. Jocul actoricesc a fost o întâmplare. Şi n-am jucat doar în seria cu «Liceenii», ci şi în piese de teatru TV, sau în «Vulcanul Stins», alături de Adrian Pintea, în «Grădina cu Trandafiri», alături de Cristian Şofron şi Coca Andronescu...", spunea, în revista Formula As, Oana Sârbu.
 
Cu rolul din filmul „Liceenii” a creat o adevărată modă. Ani la rând, fetele s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.
 
În anul 1985, a câștigat trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. În ceea ce priveşte viaţa personală, artista a preferat discreţia de fiecare dată.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știați că….? La această dată s-a născut o celebră cântăreață, câștigătoare a premiul Tinereții la Festivalul „Mamaia”

13 May 2021 1366

Știați că….? O celebră cântăreață de muzică ușoară din România s-a născut la această dată

13 May 2020 1479

Ştiaţi că...? Oana Sârbu sau Dana din „Liceeni” îşi sărbătoreşte ziua de naştere

13 May 2016 4557

Ştiaţi că...? Oana Sârbu împlineşte, astăzi, 47 de ani

13 May 2015 4635

Mihai Trăistariu şi Oana Zăvoranu, printre vedetele care detestă Ice Bucket Challenge

31 Aug 2014 4130