Ştiaţi că...? Astăzi, îşi sărbătoreşte ziua de naştere... (video)

Originară din Barbados, Rihanna – cântăreaţă, muziciană, textieră şi dansatoare - este un artist cameleonic. Astăzi, cântăreaţa împlineşte vârsta de 27 de ani.
Tatăl său, cu ascendenţi irlandezi şi barbadieni, Ronald, este paznicul unui depozit, iar mama sa, Monica, o contabilă cu origini guianeze. Rihanna a început să cânte la şapte ani, avându-le drept surse de inspiraţie pe Alicia Keys şi Beyonce.
După ce a susţinut o audiţie pentru Evan Rogers la vârsta de 15 ani, Rihanna a abandonat liceul pentru a deveni cântăreaţă. A debutat în 2005 cu melodia „Pon de Replay”, care a ocupat poziţia secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Albumul de debut a promovat-o ca artist în deschiderea concertelor din turneul lui Gwen Stefani.
La începutul anului 2009, Rihanna a fost implicată într-un scandal mediatic, în momentul în care iubitul său, cântăreţul Chris Brown, a comis acte de violenţă domestică asupra sa.
De-a lungul anilor, artista a lansat numeroase albume, piesele ei clasându-se pe primele locuri în clasamentele muzicale din întreaga lume.
În februarie 2008, statul Barbados a creat o sărbătoare națională în cinstea Rihannei.
 
Sursa foto: pagesix.com


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.