Ştiaţi că...? Într-o zi de 14 noiembrie, Michael Jackson îşi unea destinul cu...

În Australia, pe 14 noiembrie 1996, Michael Jackson îşi unea destinul cu Debbie Rowe. Ceremonia a avut loc în apropierea hotelului la care era cazat Michael. Cei doi s-au cunoscut când artistul a primit diagnosticul de vitiligo, iar Debbie lucra ca asistent al medicului dermatolog care îl trata pe artist.
Cei doi au avut doi copii: Prince Michael şi Paris Michael Katherine. După naşterea fetiţei, Debbie a aflat că nu mai poate avea copii, ceea ce l-a deranjat enorm pe Michael. După şase luni, Debbie a divorţat de artist. Copiii au intrat în custodia starului american, iar Rowe a primit în urma divorţului 8,4 milioane de dolari. În 2006, Debbie s-a adresat tribunalului pentru a-şi recupera drepturile de mamă.
 
Michael Jackson a adus contribuţii remarcabile în lumea muzicii şi a dansului. S-a născut în Gary, Indiana, fiind al şaptelea copil al familiei Jackson. A obţinut succesul la o vârstă fragedă, alături de fraţii săi mai mari, cu care a format trupa The Jackson 5. În anul 1971, s-a dedicat carierei solo şi s-a bucurat de un succes imediat şi răsunător. În decursul carierei, a vândut peste 300 de milioane de înregistrări. Printre hit-urile sale se numără „Billie Jean“, „Thriller“, „ Black or White“, „Dangerous“, „Dirty Diana“, „They Don’t Care About Us“, „You Are Not Alone“, „Scream“ şi multe altele. În anul 1982, artistul a câştigat opt premii Grammy, un număr record până atunci.
 
Sursa foto: Wikipedia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ştiaţi că...? În urmă cu 23 de ani, Michael Jackson o conducea la altar pe...

06 Oct 2014 2166