Un celebru actor american împlinește 52 de ani

Actorul American Ben Stiller s-a născut pe 30 noiembrie 1965. Actor, comediant, regizor, producător și scenarist American, Ben Stiller este fiul comicilor veterani și actori Jerry Stiller și Anne Meara.
 
După ce și-a început cariera în actorie, Stiller a scris mai multe mockumentaries și i-au fost oferite două emisiuni proprii, amândouă numite The Ben Stiller Show. A început să joace în filme și și-a făcut debutul regizoral cu Reality Bites. De-a lungul carierei sale a scris, apărut în, regizat și/sau produs peste 50 de filme incluzând Heavyweights, There's Something About Mary, Meet the Parents, Zoolander, Dodgeball și Tropic Thunder. În plus, el a avut mai multe apariții în videoclipuri muzicale, emisiuni de televiziune și filme, conform Wikipedia.
 
Stiller este un membru al frăției comediei care acționează cotidian cunoscută sub numele de Frat Pack. Filmele sale au adus mai mult de 2.1 miliarde dolari pe piața internă (Statele Unite ale Americii și Canada), cu o medie de 73 milioane dolari pe film. De-a lungul carierei sale, el a primit mai multe premii și distincții, inclusiv un Premiu Emmy, mai multe MTV Movie Awards, și un Premiu Teen Choice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jean-Claude Van Damme, Ben Stiller şi Catherine Zeta-Jone - actori de top în filmele săptămânii la Prima TV

15 Jun 2015 2427

Bancul zilei Ce înseamnă de fapt expresia

06 Apr 2015 2034

Ştiaţi că...? Astăzi, actorul american Ben Stiller...

30 Nov 2014 3731