Azzurro, terasa faină din Mamaia cu mâncare bună, care întârzie peste măsură (galerie foto)

 

Azzurro este un restaurant mic, situat în zona Cazinoului din Mamaia. De cum intri, găseşti o atmosferă caldă, romantică şi cochetă şi o arhitectură elegantă. Terasa este frumoasă, unde albastrul marin şi obiectele din domeniul marinăresc predomină.
 
Restaurantul se recomandă, din meniu, a fi unul mediteranean. Puteţi servi mic dejun (7 - 24 de lei), aperitive (10 - 35 de lei), ciorbe şi supe (9 - 14 lei), preparate din carne de pui (14 - 25 de lei), preparate din carne de porc (3,5 - 48 de lei), preparate din carne de vită (49 - 56 de lei), preparate din carne de oaie (33 - 39 de lei), preparate din peşte (15 - 44 de lei), preparate din fructe de mare (24 - 39 de lei), paste (23 - 33 de lei) sau salate (10 - 24 de lei). Un desert are preţuri cuprinsse între 8 şi 10 lei, un suc costă 5 lei, iar pe o cafea dai 6 lei. De asemenea, poţi servi meniul zilei compus din ciorbă sau supă, felul doi şi desert, la preţul de 21 de lei. Felurile servite la meniul zilei se schimbă de fiecare dată, aşa că mai bine întrebaţi ospătarul ce are în ofertă.
 
Mi-am luat aripioare prăjite (14 lei) cu cartofi prăjiţi Azzurro (10 lei) şi salată de varză (4 lei). Mâncarea a venit extrem de greu, am aşteptat aproximativ o oră pentru ceva simplu. Mai ales că terasa era goală în acel moment al zilei. S-au mişcat foarte încet! Însă a compensat faptul că echipa de acolo a fost caldă şi prietenoasă, iar mâncarea a fost bună. S-a simţit că a fost făcută pe loc şi că ingredientele erau proaspete.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Azzurro funcţionează pe societatea Doribruk Tour SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în comuna Oltina, judeţul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului la 7 august 2016, asociaţi şi administratori în firmă sunt Doiniţa Condurat şi Dorin Croitoru Bruchental.
 
Doiniţa Condurat mai apare în Condurat Doinita II şi în Emilly Complex SRL, iar Dorin Croitoru Bruchental mai figurează în Altinum Tur SRL.
 
Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurant-Azzurro/

Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.