Bacaro, un restaurant cu atmosferă şi muzică relaxante, dar cu preparate scumpe, din Portul Turistic Tomis (galerie foto)

Portul Tomis din Constanţa şi-a câştigat dreptul de a fi trecut în categoria „Da, se poate“ a turismului românesc. Departe de cluburile din Mamaia, Portul Turistic Tomis te face să simţi, pentru câteva ore, că te afli într-o vacanţă în străinătate.
 
Situat aproximativ la mijlocul Portului Turistic Tomis, restaurantul Bacaro îţi oferă o experienţă frumoasă. Muzica chill, relaxantă, este în mod clar un punct forte al localului. Aici puteţi să „savuraţi“ un apus de soare având parte de o privelişte magnifică! Merită testat măcar o dată!
 
Preţurile sunt ridicate, însă nu mai mari decât la celelalte restaurante din port. Astfel, puteţi servi aperitive (12 - 45 de lei), salate (25 - 33 de lei), ciorbe (16 lei), paste (20 - 39 de lei), pizza (22 - 39 de lei), fructe de mare (28 - 120 de lei) sau preparate din carne (22 - 80 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 16 şi 23 de lei, un suc costă 6 lei, iar pe o cafea dai 7 lei. Mi-am comandat pizza Quatro Stagioni (28 de lei), care a venit repede, deşi terasa era aproape plină. A fost foarte bună, era evident că a fost preparată din ingrediente de calitate şi proaspete.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Bacaro funcţionează pe societatea Fila S.H. SRL, înfiinţată în anul 1994, cu sediul în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 5 septembrie 2016, asociaţi în firmă sunt Florica Dorina Soare şi Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac, Ion Soare. Aurelian Soare este administratorul societăţii. Florica Dorina Soare mai apare în Predeal Holidays SRL (radiată) şi în Tomitan Interasig Agent SRL (radiată). Aurelian Soare mai figurează în Agro Sofil SRL, Agrosefag SRL, Algera Com SRL, Eraos SA, Floor Cover Solutions SRL, Grain Tomis SRL (lichidare, radiată), Intermed Grain Trans SRL, Intro SRL (radiată), Laborator şi Restaurant Tic Tac SA, Montana Azuga SRL, Pescăruşul Vesel SRL, Predeal Holidays SRL, Pro Granido SRL, Prod Transports Cereals SA, Ravena Impex SRL, Rogusto Line SRL, SCF Trading SA (radiată), Siloz Agigea SA (radiată), Soare Aurelian II şi Tomis Real Estate SRL.
 
Conform vrajitorul.eu, Fila S.H. SRL a înregistrat la finele anului 2015 o cifră de afaceri de 2.512.415 lei, un profit net de 430.924 de lei şi 27 de salariaţi. La sfârşitul anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 1.631.977 de lei, o pierdere netă de 188.408 lei şi 29 de salariaţi.

Informaţii utile

Site: www.restaurantbacaro.ro
Facebook: https://www.facebook.com/BacaroPort/
Telefon: 0743 183 990
E-mail: bacaro@restaurantbacaro.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.