Berea artizanală Viola, vedeta unei seri de excepţie la Filicori Zecchini din Constanţa (galerie foto)

Foarte populară în Italia, berea artizanală Viola a fost lansată ieri, cu mare fast, într-o nouă prezentare, la Filicori Zecchini de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa. Noua sticlă de bere blondă Viola, de 355 de mililitri, a fost vedeta serii. Născută din dorinţa fondatorului său, Maurizio Arduini, de a aduce un omagiu trecutului său prin intermediul unui produs original, fabrica de bere artizanală Birra Arduini a devenit producătoarea uneia dintre cele mai căutate beri din lume. Grija şi atenţia acordate procesului de producţie, precum şi materia primă de cea mai înaltă calitate, fac din această bere una specială, dedicată tuturor cunoscătorilor.
Berea tradiţională italiană Viola este comercializată în toate localurile Filicori din România de aproximativ cinci ani, producătorul fiind unul dintre partenerii importanţi ai companiei. Partenerii Filicori provin din 34 de ţări, compania italiană dezvoltând cu aceştia solide relaţii de afaceri.

Pentru a atinge gustul perfect şi inconfundabil, Maurizio Arduini s-a consultat cu numeroşi experţi ai domeniului, astfel încât s-au ales diferitele varietăţi de malţ de orz, tipuri de hamei, cules din toate colţurile lumii, dar şi tehnica exactă de fermentare, potrivită fiecărui fel de bere Viola. Prezent la eveniment, Maurizio Arduini a vorbit despre calităţile celei mai noi beri Viola, o bere blondă care poate fi servită alături de orice tip de mâncare, de la aperitive până la cine sofisticate, de la peşte şi brânzeturi până la carne roşie sau de vânat.

Invitatul special al serii a fost cunoscuta interpretă de muzică pop şi dance Annes, care, alături de formaţia sa, a încântat audienţa cu piese proprii, precum şi cu hituri internaţionale.
Atmosfera relaxantă, discuţiile între prieteni, muzica live, de calitate, toate în compania unui pahar de Viola, au făcut dintr-o simplă seară de joi un sfârşit de zi perfect.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un berar francez a obținut berea albastră. Ce ingredient a folosit pentru culoarea neobișnuită

03 Feb 2022 1332

Bere artizanală cu gust tradiţional italienesc, lansată într-o nouă prezentare la Filicori Zecchini din Constanţa

26 Jun 2014 4600