La restaurantul Mangia Mangia - Cucina Italiana ai o atmosferă autentică, cu preparate la preţuri mici (galerie foto)

Am petrecut o după-amiază foarte plăcută la restaurantul Mangia Mangia - Cucina Italiana din municipiul Constanţa. Localul ocupă singur o casă nu prea mare de pe bulevardul Tomis numărul 105. Are o sală destul de mică, iar în faţă, la intrare, o terasă cu câteva mese. Interiorul e frumos amenajat, luminos şi foarte plăcut.
 
Meniul este destul de comun - italienesc -, fără prea multă imaginaţie din acest punct de vedere, relativ cuminte, cu nimic ostentativ sau forţat. Poţi servi supa zilei (8 lei), bruschete (10 - 17 lei), crostini (15 - 20 de lei), pizza (17 - 30 de lei), paste (20 - 29 de lei), scoici în sos de vin (30 de lei), preparate cu carne (25 - 60 de lei) sau salate (25 - 29 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 9 şi 23 de lei, iar o cafea sau un suc costă 5 lei.
 
Mi-am comandat paste carbonara (24 de lei), care au venit destul de târziu, însă fierbinţi şi bune, la început. După ce au început să se răcească, au devenit cam cleioase şi mai greu de mâncat. Serviciul a fost o surpriză plăcută. Domnişoara care ne-a servit a fost amabilă atât cât trebuie, fără a deveni invazivă. Nu cred ca Mangia Mangia - Cucina Italiana are pretenţii de „fine dining“, dar este un loc cald, cu mâncare destul de bună şi preţuri rezonabile, unde sigur voi reveni pentru o seară plăcută cu prietenii.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Mangia Mangia - Cucina Italiana funcţionează pe firma Pizza Kon'as SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului la 26 septembrie 2016, asociatul unic şi administratorul firmei este Mariana Frăţilă, care nu mai figurează în nicio altă firmă.

Informaţii utile: 

Site: http://www.mangia-mangia.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/MangiaMangiaConstanta/
Telefon: 0733 797 973
E-mail: mangia@mangia-mangia.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.