Leeloo, o cafenea pe malul lacului Tăbăcărie (galerie foto)

Leeloo este printre puţinele cafenele care se află pe malul lacului Tăbăcărie.
Ca aspect, din exterior are aceeaşi structură ca şi cafenelele din Portul Tomis. Cel puţin, aşa mi s-a părut: că ar fi făcute din acelaşi material, un soi de container.
 

Aspectul nu promite multe, dar designul deschis este ideal în timpul sezonului estival.
 
Interiorul este încăpător, iar în momentul în care am ajuns noi locul era foarte aglomerat şi mai erau doar două mese libere.
Partea proastă este că localul nu are terasă şi, în cazul în care este foarte cald, sunt deschise geamurile care ocupă mai mult de trei sferturi din perete. Dezavantajul îl constituie mirosul urât care vine dinspre lac.
 
Preţurile sunt acceptabile, deşi ar fi putut fi cu un leu, doi mai mici. Spre exemplu, frappeurile costă între 10 şi 12 lei, fresh-urile sunt între 11 şi 13 lei, iar pentru limonade plătiţi 10 sau 11 lei, dar toate ar putea avea un preţ mai mic. În rest, berea la 5 lei, sucurile, cafeaua şi apa la 6 lei şi ceaiul ori ciocolata la 8 lei au un cost rezonabil. La desert, v-aţi putea bucura de îngheţată la 3 lei cupa.
 
În schimb, dacă aţi dori ceva mai rafinat, puteţi savura un pahar de vin alb sau rose din Franţa, cu diferite arome: grapefruit, fructul pasiunii, caise sau căpşuni.
Băile nu au fost atât de curate pe cât mă aşteptam, dar nu poţi avea pretenţii exagerate din partea unei cafenele amenajate într-un container, pentru că exact aşa sunt şi cele din Portul Tomis.
Servirea nu mi-a plăcut atât de mult, au cam întârziat cu nota de plată, dar putem trece cu vederea, luând în considerare că erau mulţi clienţi la momentul respectiv în cafenea.
 
Leeloo funcţionează pe societatea 4 BTL Advertising SRL, deşi aceasta are ca domeniu principal de activitate „Activităţi ale agenţiilor de publicitate”. Acţionari în firmă sunt Daniel Tufan, Mihaela Munteanu şi Zoia Lupu, iar administrator este Daniel Tufan. Administratorul firmei mai este implicat şi în societatea 4Event Advertising SRL. Cifra de afaceri în anul 2012 a fost de 26.613 lei, iar în anul 2011 - 0 lei.

UPDATE, 6 martie 2016, ora 17.11

Localul a fost demolat. În imaginile surprinse astăzi, 6 martie, de redactorii ZIUA de Constanţa, se poate observa că mai mulţi oameni sunt implicaţi în procesul privind demolarea.


Citeşte şi Cafeneaua de pe malul lacului Tăbăcărie a fost demolată (galerie foto+video)
 
Informaţii utile
Adresa: Parcul Tăbăcărie, zona Gravity Park (intrare dinspre Soveja)
Facebook: https://www.facebook.com/leeloo.caffe?fref=ts sau https://www.facebook.com/Leeloo.Cafe.Lounge
Program: 09.00 - 01.00;
Happy hour: 09.00 - 13.00;
Contact: 0730.487.494;
Locuri de parcare: da;
Wi-fi: Da;
Parola: cafeleeloo.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.