Manarola, un local şic cu preţuri mari din cosmopolitul Port Tomis (galerie foto)


 
Portul Tomis din Constanţa este genul de loc în care nu ai cum să nu te simţi bine dacă îl alegi pentru a petrece o seară cu prietenii, cu familia sau doar cu iubitul/iubita. Farmecul zonei este dat de rigurozitatea şi bunul-gust cu care au fost amenajate localurile. Pereţii, mobilierul din lemn, decoraţiunile marinăreşti dau portului un aer cosmopolit.
 
Am ales pentru o seară relaxantă Manarola, un loc încântător, cu scaune albe şi un decor inspirat de un sătuc cu acelaşi nume din celebra zona Cinque Terre din Italia. Este un restaurant mic, dar foarte şic şi intim. Interiorul încântă prin decoraţiunile romantice: sfeşnice, flori, un colac roşu agăţat pe perete, o maşină de tocat pe post de vază pentru flori, cântare vechi, o maşină de scris, spice, rame de tablouri. 
 
Meniul, de inspiraţie italiană, nu este stufos, dar, în schimb, e bine alcătuit. Puteţi servi mic dejun (15 lei), platouri (34 - 250 de lei), salate (25 - 45 de lei), supe (15 - 22 de lei), peşte (55 - 90 de lei), paste (28 - 40 de lei) sau preparate din carne (32 - 90 de lei). Preţurile sunt peste medie. Un desert costă 20 de lei, un suc, 8 - 9 lei, iar pe o cafea dai 8 lei.
 
Servirea a fost bună, însă la final am primit doar nota de plată, fără bonul fiscal. L-am cerut şi s-au scuzat că nu mi l-au adus din prima, dar s-ar fi grăbit şi au omis acest lucru. Se poate achita şi cu cardul. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu.

Ce spune Registrul Comerţului

Manarola funcţionează pe firma Filozofie Urbană SRL, înfiinţată în 2012, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 8 februarie 2016, asociaţi şi administratori în firmă sunt Cristian Ion Gache şi Toli Cocea.
 
Cristian Ion Gache nu mai figurează în nicio altă firmă, dar Toli Cocea mai apare în Interbelic Taxi SRL (dizolvare, conform art. 235 din Legea nr. 31/1990).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Filozofie Urbană SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 751.682 de lei, un profit de 72.930 de lei şi 12 salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 352.900 de lei, o pierdere netă de 141.981 de lei şi şase salariaţi.
 

Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/ManarolaRestaurantCocktailBar/
Telefon: 0722 100 193
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.