Pizza Extra Blatt, un local minuscul şi neglijent amenajat, cu preţuri mici şi clienţi mulţi (galerie foto)

Localul Pizza Extra Blatt este situat pe bulevardul Tomis numărul 114, în municipiul Constanţa. Cam toţi constănţenii au auzit de acest local şi cred că aproape toţi i-au trecut pragul măcar o dată sau au făcut o comandă aici.
 
Restaurantul este amenajat într-o casă minusculă, înăuntru au câteva mese într-o sală neglijent amenajată. Locul este mai mereu arhiplin şi dacă vrei să stai acolo, rişti să laşi în urmă un „parfum” de mâncare pe tot parcursul zilei, întrucât mirosul este foarte puternic şi aerisirea nu face faţă.
 
Poţi mânca aici kebab (9 lei), shaorma (11 - 17 lei), sandvici în chiflă (12 lei), meniuri (14 - 17 lei), salate (7 - 15 lei), pizza (17 - 37 de lei) sau spaghetti (13 - 16 lei). Un desert costă 3 lei, iar un suc are preţul de 5 lei. Am comandat pizza Extra Blatt şi a fost bună, atât cât poate fi atunci când vorbim de astfel de preparate. Am văzut la cei din local că sandviciurile sunt mari, iar bucătarii întreabă mereu ce să pună în ele şi nu se zgârcesc deloc la cantitate.
 
Fast food-ul face şi livrări la domiciliu şi, având în vedere ritmul în care plecau maşinile lor, presupun că au destule comenzi. Cred că de acolo îşi fac volumul de vânzări. De altfel, mâncarea este banală, o consumi doar ca să spui că ai ceva în stomac, nu te duci acolo pentru altceva. Pizza Extra Blatt este, aşadar, un local cu câteva mese în caz că vrei să mănânci ceva fără pretenţii, ca să nu te duci mai încolo. Probabil că asta a şi vrut să fie.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar afară. 

Ce spune Registrul Comerţului

Pizza Extra Blatt funcţionează pe societatea Extra Blatt SRL, înfiinţată în anul 2008, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 24 noiembrie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Laurenţiu Bagia. Acesta mai apare în Duo Total SRL (radiată) şi Retiro Fast Food SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2015, Extra Blatt SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.573.168 de lei, un profit de 532.250 de lei şi 27 de salariaţi. La finele anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 1.986.749 de lei, un profit de 175.851 de lei şi 36 de salariaţi.

Informaţii utile:  

Site: www.extrablatt.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Extrablatt/188194424557055
Telefon: 0730 65 87 35, 0241 54 11 11
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.