Răsfăţ în stil italian Cafenelele Filicori Zecchini şi Antica Pasticceria D'Italy, destinaţii în călătoria spre gustul desăvârşit (galerie foto)



Ritualul de a savura cafeaua este cel mai răspândit tabiet din întreaga lume. Este savoarea dimineţilor, pretextul unei întâlniri sau plăcerea de a te relaxa. Şi ce poate fi mai grozav decât o cafea care să îţi trezească şi să îţi bucure simţurile, mai ales că la Filicori Zecchini poţi alege exact cafeaua care ţi se potriveşte?

Cafeneaua Filicori Zecchini, locul de unde viaţa se vede mai frumoasă


Clienţii care apreciază gustul bogat şi intens al cafelei savurate într-un ambient elegant ştiu exact unde pot găsi amestecul perfect de rafinament, servire ireproşabilă şi produse de cea mai înaltă calitate. Eleganta cafenea se află în interiorul Maritimo Shopping Center şi este imposibil să treci pe lângă ea fără să fii tentat să intri, să guşti şi să savurezi o cafea de calitate, cu o aromă intensă. De ce tocmai cafeaua de la Filicori Zecchini, şi nu altele? Simplu: doar la Filicori Zecchini ai ocazia să alegi o cafea în conformitate cu personalitatea ta. Aşadar, există Espresso Kave, intens, puternic şi fin, cu aromă de ciocolată cu lapte şi alune prăjite, Espresso Gran Crema Delicato, dulce şi intens, cu note de ciocolată fondantă, vanilie şi cereale prăjite, Espresso Gran Crema Forte, cu aromă de cereale prăjite, şi Espresso Kave Decaffeinato, cu note de migdale şi de nuga.

Nu doar cafeaua vă va răsfăţa simţurile, ci acelaşi efect vor avea şi delicioasele sortimente de ciocolată, aperitive, prăjituri şi îngheţată. Cele mai apreciate sunt croissantele, profiterolul şi binecunoscuta îngheţată Sammontana, cu un gust fin, dar incredibil de intens, pregătite special pentru clienţi de cei mai apreciaţi producători italieni.

Experienţa Antica Pasticceria D'Italy continuă acasă

Un alt loc unde te poţi bucura de preparatele de înaltă calitate, la fel de rafinate ale renumitului brand, este Antica Pasticceria D'Italy, un concept în totalitate românesc ce aparţine grupului Horeca Expert şi a cărui poveste a început la Maritimo Shopping Center din Constanţa, în anul 2011. Antica Pasticceria D'Italy este un proiect autohton, care foloseşte cele mai bune ingrediente din Italia. Doar aici puteţi savura pizza cu un gust italian original, paste preparate după reţete tradiţionale, dar şi o gamă de produse bio extrem de apreciate. Experţii bucătari de la Antica Pasticceria D'Italy ştiu că arta culinară autentică nu înseamnă doar o combinație de gusturi și arome, ci şi pasiune, selecție, rafinament şi desăvârșire.

Noutatea pe care Antica Pasticceria D'Italy o propune acum clienţilor săi este veritabila pizza italiană pe care o poţi lua acasă. Timpul de preparare este foarte scurt, între 10 şi 15 minute, timp suficient pentru ca ingredientele alese să se contopească perfect. Cât îţi faci cumpărăturile sau vizitezi magazinele, cei mai buni bucătari, instruiţi de un trainer din Italia, vor pregăti produsul, pentru ca tu să poţi împărtăşi adevăratul gust al preparatului italian şi cu cei de acasă. Pizza este făcută din ingrediente de cea mai înaltă calitate, precum făina din Napoli, mozzarella di Bufala, sos de roşii din zona Sorrento şi ulei de măsline extravirgin, atent combinate, astfel încât produsul final să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi.

Informaţii utile

Antica Pasticceria D'Italy
Adresa: Maritimo Shopping Center, 220 Aurel Vlaicu Bd.
Email: pasticceria@ditaly.ro
Site: www.ditaly.ro
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/DItalyPasticceria;
Telefon: 0729.881.003
Program: 10.30 - 23.30

Filicori Zecchini Caffe
Adresa: Maritimo Shopping Center, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 220
Email: filicori@horecaexpert.ro

Site: http://www.filicorizecchini.com/
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/FilicoriZecchiniMaritimo
Program: 09.00 - 22.00
Telefon: 0728.282.277.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Are punct de lucru și în mall-ul de pe Aurel Vlaicu Cafenea amendată de Poliția locală pe legea antifumat vrea să scape de contravenție în instanță!

25 Jan 2024 675

UPDATE Accident rutier grav în Constanţa. Un tânăr este în comă. Este implicat un taxi (galerie foto+video)

02 Jul 2019 24381

Berea artizanală Viola, vedeta unei seri de excepţie la Filicori Zecchini din Constanţa (galerie foto)

28 Jun 2014 5386

Bere artizanală cu gust tradiţional italienesc, lansată într-o nouă prezentare la Filicori Zecchini din Constanţa

26 Jun 2014 4600