Restaurantul L'Arca, un local rafinat, cu preţuri peste medie (galerie foto)

Restaurantul L'Arca este situat într-una dintre cele mai impresionante clădiri din oraşul Constanţa. Este situat pe bulevardul Mamaia numărul 165, într-o clădire construită în anul 1883 de către arhitectul Pelopidas D. Couppa. Este un restaurant rafinat, şi, în momentul în care îi calci pragul, ştii că nota de plată va fi mare. Interiorul este impresionant, amenajarea s-a făcut cu mult bun-gust şi cu atenţie la detalii, pentru a crea o atmosferă extrem de plăcută.
 
După cum spuneam, ştim de la început că preţurile sunt peste medie. Găsim în meniu mic dejun (18 - 25 de lei), aperitive (25 - 34 de lei), supe (17 - 29 de lei), preparate vegetariene (22 - 29 de lei), paste (18 - 45 de lei), fel principal (33 - 97 de lei) sau pizza (18 - 28 de lei). Pe o cafea sau pe un suc plăteşti 6 lei, iar pe un desert poţi da între 8 şi 18 lei. Mi-am comandat steak de porc cu cartofi wedges picanţi, mix de salate şi sos barbecue (34 de lei). Mâncarea a venit destul de greu, dar a meritat aşteptarea, pentru că a fost delicioasă. Preparatele au fost servite pe un blat de lemn, iar aspectul general era senzaţional.
 
Ospătarul care ne-a servit a fost amabil, zâmbitor, însă mi s-a părut că vorbea cam tare, aproape că ţipa la tine. Iar după ce lua comanda, nu făcea nici măcar un pas şi deja striga ce produse au fost comandate. Ştiam ce mănâncă şi ce beau toţi ceilalţi clienţi de care se ocupa.
 
Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu, se poate plăti cu cardul, iar nota de plată este însoţită de bonul fiscal.

Ce spune Registrul Comerţului 

Restaurantul L'Arca funcţionează pe societatea Kavas Terra SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul în municipiul Constanţa, ce are ca obiect de activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 6 martie 2016, asociaţi şi administratori în firmă sunt Marius Robert Gheorghe şi Cătălin Stoica.
 
Marius Robert Gheorghe mai figurează în Monster Grill Union SRL, Urban Coffee SRL şi Xpress Trading & Distribution SRL (radiată). Cătălin Stoica mai apare ca asociat în DC Make Advertising SRL şi Travel Plus 2015 SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Kavas Terra SRL a înregistrat o cifră de afaceri zero, o pierdere netă de 15.242 de lei şi niciun salariat.
 
Informaţii utile
 
Site: www.larca.ro
Facebook: www.facebook.com/arcarestaurant


Telefon: 0734 303 303
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.