Restaurantul Next, un local colorat și modern din centrul vechi al municipiului Constanţa (galerie foto)

Restaurantul Next este un loc interesant, din Constanţa. Au o casă veche în centrul Constanţei, mai exact pe strada Mircea cel Bătrân numărul 2, în Piaţa Ovidiu. E Centrul Vechi al Constanţei acolo, „istoric“, frumos, cu farmec, cu câţiva copaci mari şi bătrâni rămaşi în picioare. Este un spaţiu destul de larg, amenajat în stilul industrial, cu mare priză la publicul de azi, în special al celui tânăr.
 
Este un local colorat, frumos amenajat, cu atenţie şi cu un concept unitar, foarte plăcut. Investiţia pare consistentă, tot interiorul este renovat şi amenajat cu pricepere de către nişte oameni care au avut o idee clară în minte şi au reuşit să o şi exprime. Prin urmare, amenajarea este făcută cu multă personalitate, au vrut să iasă din rând cu orice preţ şi au reuşit, fără îndoială.
 
Next a prins foarte bine la studenţi şi la elevi, am văzut multă lume şi majoritatea erau tineri. Mâncarea e relativ simplă, bucătărie „urbană“, cum i se zice adesea. Nu au multe feluri, mai multă băutură şi nu e de mirare, clienţi ca aceia despre care am scris mai sus nu sunt pretentioşi decât la preţuri. Or, la Next, preţurile sunt rezonabile, aşa că îmi închipui că sunt mulţumiţi din toate punctele de vedere. Serviciul a fost bun, iar Next e un restaurant - pub - club - terasă - şi altele, mai deosebit în Constanţa şi interesant din multe puncte de vedere, chiar vă îndemn să mergeţi să vizitaţi, merită să le meargă bine. Au găsit formula potrivită, acesta e genul de restaurant care are şanse mai mari să prindă la clientul constănţean, pe care nu-l interesează prea mult dacă e servit pe stânga sau pe dreapta, atâta vreme cât primeşte un zâmbet de la omul cu tava. Cred că Next va fi plin încă o bună bucată de vreme, şi chiar le doresc să le meargă bine, mi se pare că fac lucrurile cinstit şi cum trebuie.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Next funcţionează pe societatea Sicilia Bella SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în municipiul Constanţa ce se ocupă de restaurante. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 17 octombrie, asociaţi în firmă sunt Patris Lupu şi Elena Nicoară, iar administratorul firmei este Mădălina Damian.
 
Patris Lupu mai apare ca asociat în New Toscana SRL şi în Toscana SRL, pe când asociata lui, Elena Nicoară, nu mai figurează în nicio altă firmă.
  

Informaţii utile:

Facebook: https://www.facebook.com/NEXT-by-Patris-841143045992473/
Telefon: 0726 203 440
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius din Constanța va participa la implementarea unui proiect european de peste 1,4 milioane de euro destinat valorificării algelor în regiunea Mării Negre

06 Feb 2024 568

Proiect de aproximativ 1,6 milioane de euro câștigat de Universitatea „Ovidius” Constanța. Despre ce este vorba

05 Feb 2024 752

LIVE VIDEO+TEXT Virgil Andriescu, o nouă apariție editorială. Volumul „Întâmplări adevărate cu și fără chițibușuri” este lansat la Biblioteca Județeană Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Dec 2023 1191

Volum despre viața autorului Virgil Andriescu își lansează la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța cartea „Întâmplări adevărate cu și fără chițibușuri”

14 Dec 2023 870

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța găzduiește lansarea cărții „Întâmplări adevărate cu sau fără chițibușuri” de Virgil Andriescu

14 Dec 2023 688

Monsson Operation SRL împarte, mai nou, controlul în Wind Power Energy SRL cu trei persoane fizice

16 Nov 2023 1029

Achiziții Constanța Primăria Ovidiu a semnat un contract pentru achiziția de echipamente de telefonie

21 Sep 2023 789

Ce firmă va furniza servicii de internet pentru adăpostul public pentru câinii fără stăpân al Primăriei Constanța (DOCUMENT)

24 Jun 2023 1119

Intersat SRL câștigă un nou contract de achiziție din bani publici de la Consiliul Județean Constanța! (DOCUMENT)

06 May 2023 1450

Undă verde pentru supraetajarea blocului din Mamaia ridicat de GMT Building Invest SRL și New Chic Next SRL

29 Sep 2022 1510

GMT Building Invest SRL și New Chic Next SRL supraetajează blocul din Mamaia Nord. Cine sunt oamenii de afaceri

17 Jul 2022 2165

Act emis de municipalitate Investiție imobiliară a firmei New Chic Next SRL în municipiul Constanța

25 Mar 2020 2355

O firmă din Bucureşti a semnat cu Universitatea „Ovidius“ Constanţa. Iată ce va furniza! (document)

18 Dec 2018 3766

Săptămâna spațiului cosmic la Școala Gimnazială ”Gheorghe Țițeica” (galerie foto)

10 Oct 2017 3328

Next Star 2017 s-a încheiat. Cine este mica mare câștigătoare și din oraș este. Care este valoarea marelui premiu

07 Apr 2017 6435