Constanţa de odinioară Viaţa de noapte în oraşul de la malul mării. Distracţiile erau la… pachet ! (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

om

15 Jun, 2018 15:01

Intr-un cuvant, sa nu, ne mai miram, de ce suferim totzi romanii, suferim de pe urma pacatelor savarsite in orasul nostru si in toata Romania de ieri si de azi !? Romania fiind tzara majoritar crestina ortodoxa si dea lungul timpului, s-a pedalat pe obtzinerea de venituri la stat si de pe urma prostitutziei { desfranarii }, banii murdari obtzinutzi din astfel de practici murdare, au fost folositzi / sunt folositzi in diferite domenii de activitate, ca : industrie, agricultura, invatzamant, sanatate, cultura, biserica...... !? Banii murdari, unde ne-au dus, unde ne-au adus, ne-au dus si ne-au adus in prezentul actual al desfraului si mai si, asa zisele " dive ", au ajuns peste tot, pana la, a se mania Dumnezeu, a mai ramas un pas, si in felul acesta, au aparut multzimea : crimelor, violurilor, oamenilor fara nici o valoare, oamenilor de nimic, oamenilor fara : omenie, mila, respect unii fatza de altzii, daca pacatele nu se vor reduce, vremurile vor fi din ce in ce si mai grele si cei care vor suferi, nu vor fi altzii, vor fi oamenii, dar in loc sa ne indreptam viatza, ca de obicei, dam vina pe : Dumnezeu, biserica, preotzi, batrani...... , pe care-i, vom huli, defaima, huidui si tot asa mai departe, pentru ca, noi, oamenii, in loc sa eliminam gunoaile pacatelor noastre, ne luptam, cu ce, ne este mai usor si la indeamana, ne luptam cu dusmanii imaginari, vaaaaaide, noi si pacatele noastre pe care le sporim, in loc sa le eliminam !? Noi, ce facem " tundem buruienile pacatelor, in loc sa le smulgem din noi " !?

Alexandru Guzi

07 Jul, 2017 21:00

Sa nu uitam si de Sulina unde este palatul CEDO :) Curand o sa scriu un articol pe blogul meu alexandruguzi.ro despre acest minunat oras unde am locuit toata copilaria mea :)

ADEVAR SI CONSTATARE

28 Mar, 2017 16:57

MIZERIE, MIZERIE, MIZERIE, MIZERIE, MIZERIE, JEG, JEG, JEG, JEG, JAF, JAF, JAF, JAF, , BATJOCURA, BATJOCURA, BATJOCURA, BATJOCURA, BATJOCURA, DISPRETZ, DISPRETZ, DISPRETZ, DISPRETZ, DISPRETZI PESTE TOT SI IN TOATE ! LOCALITATEA CONSTANTZA ESTE JEFUITA TOTAL SI IREMEDIABIL DE TOTZI EXCROCII VOTATZI, DE OAMENII DE BUNA CREDINTZA, MAI PRECIS DE NAIVII ACESTUI " ORAS " , ORAS, CARE ORAS, CONSTANTZA MAI ESTE ORAS, POATE DOAR AL : GUNOAIELOR, MIZERIEI, CORUPTZILOR, GROPILOR, POLUARII, MICROBUZELOR CARE ARATA CA NISTE " COSCIUGE PE PATRU ROTZI ", DRUMURILOR CA IN SATELE UITATE DE LUME, SARACIA LUCIE SI NEAJUNSURILE IN CARE SE ZBAT CONSTANTZENII, LUXUL SI NESIMTZIREA AUTORITAZILOR LOCALE, AU ATINS COTE ALARMANTE, BLOCURILE VECHI DE CAND HAUL SI MUUUUUUULTE ALTELE ............... ?! CONSTANTZA ESTE " RAIUL " TUTUROR CORUPTZILOR POLITICI : psd, pnl, pdl, pmp, usr si care or mai fi, RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, TUTUROR PARTIDELOR POLITICE, PRIN TOT CEIA CE NU AU FACUT SI NU FAC PENTRU LOCALITATEA SI OAMENII CARE IL POPULEAZA, ASA SE EXPLICA FELUL SI HALUL IN CARE ARATA CONSTANTZA, CONSTANTZA ARATA D E P L O R A B I L !

Articole asemanatoare

Termoficare Constanța anunță reluarea furnizării agentului termic pentru consumatorii afectați din cauza avariei

23 Apr 2024 197

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 295

Știri Constanța Activități preventive ale polițiștilor în grădinițe, școli și licee

23 Apr 2024 177

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 301

Incendiu la un boiler, în Satu Nou, județul Constanța

23 Apr 2024 330

În Constanța Bărbat cercetat pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO)

23 Apr 2024 347

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 357

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 172

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 372

Karelly Wash SRL va modifica blocul de patru etaje, edificat pe locul unei spălătorii de pe strada Baba Novac din Constanța

23 Apr 2024 366

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 459

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 296

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 295

Ce averi au procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să lucreze la DNA Constanța, după plecarea lui Bodean Andrei și Conortos Constantin (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 417

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 436