Anunţuri 20 Septembrie 2014

Colectivul Îmbrăcămintea SCM Constanţa anunţă cu regret decesul celui care a fost Grigore Oprea şi este alături de familie în aceste clipe grele. Sincere condoleanţe!
 
Comemorăm trei ani de la decesul bunului soţ, tată şi bunic, Victor Uţă Cazacu. Familia.
 
Colectivul Agenţiei de Publicitate Telegraf Advertising este alături de colega lor, Cristina, greu încercată de dipariţia timpurie a soacrei sale. Sincere condoleanţe! Dumnezeu s-o aibă în pază!
 
În viaţă trebuie să duci o mulţime de lupte. Din unele ieşi învingător, din altele ieşi învins, mai sunt câteva pe care le abandonezi. Bătăliile te întăresc şi te pregătesc pentru lupta finală, pe care ştii, însă, că n-ai cum să o câştigi. Până atunci eşti un luptător. După aceea devii un erou. Iubita noastră mamă, soţie şi bunică, Mihai Cornelia, asta eşti pentru noi: o luptătoare şi un model. Vom rămâne cu amintirile plăcute şi poveţele tale! Din păcate, sfaturile nu le vom mai auzi din gura ta, pentru că suntem nevoiţi să te conducem pe ultimul drum. Soţul Simion, copiii Daniel, Lucian, Cristina, Irina şi nepotul Rareş! Înmormântarea are loc astăzi la ora 13.00, la Cimitirul Municipal Constanţa. Dumnezeu să te aibă în paza Sa!  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.