Acţiuni de 6.500 de euro, un teren agricol şi un apartament Ce bunuri deţine inspectorul-şef al ITM Constanţa Eugen Bola (document)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate pe data de 5 iunie 2015, inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, Eugen Bola, deţine 1/3 dintr-un teren de 4,7 hectare situat în localitatea 23 August, dar şi jumătate dintr-un apartament de 195 mp, situat în Constanţa. Eugen Bola conduce un automobil Mazda, fabricat în anul 2007. La rubrica „Datorii“, este amintit un credit de 25.000 de lei, contractat în anul 2009. În anul fiscal 2014, inspectorul-şef al ITM Constanţa a câştigat suma de 58.704 lei, iar soţia sa, 24.000 de lei, de la o unitate de învăţământ, unde este profesor. Printre bunurile menţionate în declaraţia de interese, completată în anul 2015, se află şi 180 de acţiuni, în valoare de 6.500 de euro, la societatea Transgaz SA. Precizăm că Eugen Bola a deţinut şi funcţia de prefect al judeţului Constanţa în perioada noiembrie 2012 - ianuarie 2014.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului-şef al ITM Constanţa sunt disponibile în secţiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.