Oil Terminal SA, declaraţii de avere Adrian Gavrilov, şeful Serviciului Exploatare Portuară, conduce un automobil Skoda Octavia (documente)

Adrian Gavrilov, şeful Serviciului Exploatare Portuară, deţine, potrivit declaraţiei de avere completate în luna iunie 2017, un sfert dintr-un teren intravilan de 350 mp şi un sfert dintr-o casă de locuit de 60 mp, situate în Constanţa. La acestea se adaugă o jumătate dintr-un apartament de 76 mp, situat în Constanţa. Adrian Gavrilov conduce un automobil Skoda Octavia, fabricat în anul 2010.
 
Şeful Serviciului Exploatare Portuară nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare să depăşească 5.000 de euro. De asemenea, acesta nu are conturi şi depozite bancare, plasamente sau datorii bancare.
 
În anul fiscal 2016, şeful Serviciului Exploatare Portuară a câştigat suma de 58.000 de lei de la Oil Terminal SA, iar soţia sa - 35.000 de lei de la acelaşi angajator.
 
Din declaraţia de avere completată în anul 2016 aflăm că în anul fiscal 2015 şeful Serviciului Exploatare Portuară, Adrian Gavrilov, a încasat suma de 55.762 de lei de la Oil Terminal SA, iar soţia sa - 33.328 lei de la acelaşi angajator.
 
Aşa cum reiese din declaraţiile de interese completate în anii 2017 şi 2016, Adrian Gavrilov nu este asociat la nicio societate comercială.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Adrian Gavrilov completate în anii 2017 şi 2016.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.