Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul principal Simona Huzum, cu un apartament şi un automobil Citroen (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului principal Simona Huzum.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, inspectorul principal Simona Huzum deţine un apartament de 38 mp în Constanţa. În garaj, Simona Huzum are un automobil Citroen, fabricat în anul 2004. De asemenea, aceasta nu deţine terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare.
 
În ceea ce privește veniturile realizate în anul fiscal 2014, acestea nu sunt precizate în declaraţia de avere. Inspectorul principal Simona Huzum nu este asociat în nicio societate comercială, potrivit declaraţiei de interese completate în 2015.
 
Apartamentul și automobilul Citroen sunt menţionate şi în declaraţia de avere completată în luna iunie 2016. Nici în acest document nu apar terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare. În anul fiscal 2015, inspectorul principal Simona Huzum a încasat de la AJOFM Constanţa 38.316 lei.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului principal Simona Huzum pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Adriana Anişoara Ivan deţine un apartament (documente)

08 Mar 2017 1995

Averile angajaților AJOFM Constanța Mihai Constantin Ilinca a uitat să-și completeze declarația de avere aferentă anului 2015 (documente)

07 Mar 2017 1884

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Levis Florin Hîj conduce un automobil Hyundai fabricat în 2008 (documente)

03 Mar 2017 2226