Cu ce avere debutează aleşii în CJ Constanţa Baiazid Memiş, acţionar într-o firmă, dar fără casă şi maşină (document)

 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind deja familiarizaţi cu activitatea din administraţia judeţeană. Deşi a trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), nici la această dată pe site-ul instituţiei nu au fost postate declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese ale tututor aleşilor.
 
Printre excepţii se regăseşte şi consilierul judeţean PNL Baiazid Memiş. Parcurgerea declaraţiei sale de avere nu necesită mult timp. Asta pentru că avuţia consilierului judeţean PNL se rezumă la un teren extravilan în comuna Amzacea, pe care l-a moştenit. Nici casă, nici maşină, nici conturi sau depozite bancare, dar nici datorii, totul în contextul în care familia Baiazid a realizat, în anul fiscal precedent, venituri în valoare totală de 26.684 de lei.
 
Mai mult, potrivit declaraţiei sale de interese, Baiazid Memiş este acţionar la SC Eteks Meat Products SA, valoarea totală a părţilor sale sociale fiind estimate la 54.000 de lei. Din acelaşi document ni se confirmă faptul că alesul PNL este şi membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului CFR Constanţa, fără a fi remunerat. Pe linie de partid, Baiazid Memiş deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiul fostului consilier județean PNL Baiazid Memiș, recurs contra Consiliului Local! La mijloc, un teren de pe strada Traian

30 Jan 2024 791

Fiul fostului consilier județean PNL, Baiazid Memiș cheamă din nou în judecată Consiliul Local și primarul municipiului Constanța

01 May 2023 1287

Fiul fostului consilier județean PNL, Baiazid Memiș rămâne deocamdată cu terenul de pe strada Traian!

20 Jul 2022 1625

Cer în instanță anularea unei hotărâri de CLM. Asociația Constanța Altfel continuă procesele cu fiul fostului consilier județean PNL Baiazid Memiș

16 Aug 2021 1813

O nouă licitaţie pentru valorificarea terenurilor consilierului judeţean Baiazid Memiş

12 Oct 2016 2018

Strategie nouă pentru valorificarea bunurilor firmei Eteks Distribution, controlată de Baiazid Memiş

04 Jun 2016 5061

Lista candidaților PNL la Consiliul Județean Constanța

26 Apr 2016 10240

A fost convocat comitetul creditorilor firmei Eteks Distribution SRL, deţinută de consilierul judeţean Baiazid Memiş

07 Dec 2015 2591

Memiş Baiazid îşi prezintă activitatea Participările la Sărbătoarea Recoltei, laitmotiv în rândul consilierilor judeţeni (document)

10 Nov 2015 3076

Firma consilierului judeţean Baiazid Memiş, în faliment Licitaţie pentru bunurile Eteks Distribution SRL (documente)

06 Oct 2015 3594

Două terenuri intravilane şi două extravilane, scoase la mezat Una dintre afacerile consilierului judeţean Baiazid Memiş, în faliment (documente)

05 May 2015 3977