Declarație de avere - Georgiana Puia Angajată în cadrul Biroului Relații Internaționale din CN APMC, cu o mașină și un apartament (document)

Georgiana Puia, organizator relații în cadrul Biroului Relații Internaționale al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), a obținut, în anul 2016, așa cum reiese din declarația de avere completată în mai 2017, venituri în valoare de 51.588 de lei, de la CN APMC.
 
Potrivit aceluiași document, Georgiana Puia a declarat un apartament în Constanța, de 55 de metri pătrați, dobândit prin cumpărare în anul 2012, și un autoturism marca Peugeot, fabricat în 2007 și dobândit tot prin cumpărare.
 
Nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimul an, Georgiana Puia nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.

În declarația de interese completată în anul 2017 nu sunt mențiuni. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Georgianei Puia, organizator relații în cadrul CN APM SA Constanța.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 iulie 2022

20 Jul 2022 2738

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 17 septembrie 2018

19 Sep 2018 3488