Marius Militaru, şeful Secţiei Clinice Chirurgie Cardiovasculară, conduce un Porsche şi un Mercedes (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Şeful Secţiei Clinice Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Marius Militaru, deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere, completată în luna mai 2016, un teren intravilan de 454 mp, situat în Buşteni. La acesta se adaugă un apartament de 75 mp, în Constanţa, şi o casă de 250 mp în Bucureşti. Şeful Secţiei Clinice Chirurgie Cardiovasculară, dr. Marius Militaru, are în garaj două automobile. Porsche, fabricat în 2005, şi Mercedes, fabricat în 2007. Acesta nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. La rubrica „Conturi bancare şi depozite bancare, fonduri de investiţii, forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro“ sunt precizate trei conturi bancare şi un depozit, în care sunt depuse sumele de 33.200 de euro şi 19.200 de lei. În ceea ce priveşte datoriile, Marius Militaru precizează că a împrumutat, în anul 2014, 44.000 de euro de la două persoane fizice. În anul fiscal 2015, şeful Secţiei Clinice Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Marius Militaru, a încasat 35.945 lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi 18.405 lei de la CMI. Soţia sa a adus la bugetul familei 76.981 lei, sumă încasată de la Spitalul Gerota, şi 43.000 de lei, sumă încasată de la Medlife. Marius Militaru a precizat în declaraţia de interese că este membru al Colegiului Medicilor, al Societăţii Germane de Chirurgie Cardiotoracică şi al Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară. Acesta nu deţine acţiuni la nicio societatea comercială.
 
Cât priveşte declaraţia de avere, completată în anul 2015, aflăm că doctorul Marius Militaru a câştigat, în anul fiscal 2014, 45.322 lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar soţia sa - 74.596 lei de la Spitalul Gerota şi 595 lei din drepturi de autor. La bugetul familiei se adaugă suma de 504 lei care reprezintă alocaţia copilului minor.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de şeful Secţiei Clinice Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Marius Militaru, în anii 2016 şi 2015. 

Citeşte şi:

Marius Militaru Medicul premiat pentru efectuarea primului transplant cardiac din România, condamnat la Constanţa

Exclusiv Marius Militaru, şeful Secţiei Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Judeţean, condamnat (MINUTĂ)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.