Oil Terminal, declaraţii de avere Fost administrator al Oil Terminal, director la Administraţia Canalelor Navigabile (documente)

În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor (AGOA), cu votul acţionarilor din data de 19.06.2017, ca urmare a încetării mandatului, s-a hotărât revocarea administratorilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al societăţii Oil Terminal SA, numiţi prin hotărârea Adunărilor Generale Ordinare a Acţionarilor Societăţii nr. 1/10.03.2017, după cum urmează:
 1.    Costreie Toma Bogdan
 2.    Gheorghe Cristan Florin           
 3.    Barbu Ionuţ                                        
 4.    Bectemir Hermina                            
 5.    SC Staar Rating SRL
 6.    Andrei Ovidiu Aurelian                 
 7.    Moise Nicoleta Mariana.

În aceeaşi şedinţă a AGOA s-a aprobat alegerea, începând cu data de 11.07.2017, în calitate de administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Oil Terminal SA, a următorilor:
1. Costreie Toma Bogdan
2. Gheorghe Cristan Florin
3. Bectemir Hermina
4. Andrei Ovidiu Aurelian
5. Barbu Ionuţ
6. Cononov Paul

7. Cîmpeanu Nicolae.
 
În cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Oil Terminal SA din data de 24.11.2017, potrivit art. 2, s-au revocat din calitatea de membri ai Consiliului de Administraţie al Oil Terminal SA, ca urmare a faptului că nu au fost reconfirmaţi prin vot cumulativ, în conformitate cu art. 32, pct. (7) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificările şi completările ulterioare, următorii: Ionuţ Barbu şi Hermina Bectemir.

 
Potrivit declaraţiei de avere, fostul membru în Consiliul de Administraţie al Oil Terminal Hermina Bectemir deţinea 50% cotă-parte dintr-un apartament şi 33,33% dintr-o casă de locuit, un autoturism, an de fabricaţie 2008, şi trei depozite bancare în valute diferite, după cum urmează: 10.100 de dolari, 10.100 de euro şi 17.000 de lei. Veniturile Herminei Bectemir provin de la jobul din cadrul Companiei Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa, unde, în calitate de director executiv în Direcţia Comercială, are un salariu anual de 83.408 lei.
 
Soţul, Belgin Cadri Bectemir, are, la rândul său, un venit de 8.000 de euro, care provine dintr-un contract de muncă în sectorul privat. Totodată, din alocaţiile celor doi copii, familia Bectemir mai realizează alţi 2.000 de lei anual.
 
Potrivit declaraţiei de interese, Bectemir este administrator şi asociat unic într-o societate de consultanţă. În speţă, este vorba despre SC Audit Project & Consulting SRL, care are ca obiect de activitate servicii de consultanţă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Herminiei Bectemir.

Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere și control, precum și funcţionarii publici au obligaţia să își depună sau să își actualizeze declaraţiile de avere și declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa și ai companiilor naţionale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Citeşte şi: 

Ce decizii au fost luate în AGOA societăţii Oil Terminal SA. Cine face parte din Consiliul de Administraţie al societăţii

Adunarea Generală a Acţionarilor de la OIL Terminal a stabilit revocarea consiliului de administraţie. Cine pleacă şi cine vine
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.