Oil Terminal SA, declaraţii de avere Florin Oprişan, şef Compartiment Metrologie, deţine împreună cu soţia o casă şi un apartament (documente)

Florin Oprişan, şef Compartiment Metrologie din cadrul Oil Terminal, a menţionat, în declaraţia de avere completată la data de 17 mai 2016, că nu deţine terenuri, însă are, împreună cu soţia, o casă de locuit în Techirghiol (din 2005) şi un apartament în Bucureşti (tot din 2005).
 
Florin Oprişan, şef Compartiment Metrologie în cadrul Oil Terminal, mai deţine un automobil marca Fiat, fabricat în 1998, dobândit prin cumpărare.
 
În ceea ce priveşte datoriile, Florin Oprişan a declarat că în anul 2005 a luat de la UniCredit suma de 12.000 de euro, cu scadenţa în 2020. În 2016, Oprişan a luat, tot de la UniCredit, suma de 20.000 de lei.
 
Şeful Compartimentului Metrologie din cadrul Oil Terminal a declarat un venit anual în valoare de 35.508 lei. Asta în timp ce soţia sa, profesor la o şcoală din Techirghiol, a câştigat suma de 26.637 de lei.
 
În declaraţia de avere completată la data de 8 iunie 2017, Florin Oprişan, şef Compartiment Metrologie în cadrul Oil Terminal, a adăugat un apartament în Bucureşti, în suprafaţă de 31 de metri pătraţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Florin Oprişan, şef Compartiment Metrologie în cadrul Oil Terminal. 
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
 
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.