Oil Terminal SA, declarații de avere Marius Bogdan Acsan, șef serviciu administrativ, deține un teren la Ovidiu și un Mitsubishi (documente)

Marius Bogdan Acsan, șef serviciu administrativ în cadrul Oil Terminal, a consemnat în declarația de avere completată la data de 17 mai 2016 că deține un teren intravilan în Ovidiu, în suprafață de 280 de metri pătrați, conduce un automobil marca Renault, fabricat în 2007, are datorii către Banca Transilvania, din 2013, când a luat 42.000 de lei, cu scadența în 2018, iar în rubrica destinată venitului anual a consemnat suma de 45.985 de lei. Asta în timp ce soția sa a câștigat un salariu anual de 18.720 de lei.
 
Pe data de 6 iunie 2017, Marius Bogdan Acsan, șef serviciu administrativ în cadrul Oil Terminal, a consemnat în declarația de avere același teren intravilan în Ovidiu, în suprafață de 280 de metri pătrați. Marius Bogdan Acsan a notat că deține un Mitsubishi, fabricat în 2013. Și în această declarație de avere, Marius Bogdan Acsan a menționat creditul luat de la Banca Transilvania, în 2013, de 42.000 de lei, cu scadența în 2018.
 
Mai departe, în rubrica destinată venitului anual, a consemnat suma de 50.459 de lei. Asta în timp ce soția sa a câștigat un salariu anual de 20.400 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Marius Bogdan Acsan. 
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.