Cofetăria Crizantema fabrică, în Constanţa, desertul perfect de sărbători

Pentru cei mai mulţi dintre noi, dulciurile reprezintă o tentaţie irezistibilă, un deliciu la care nu putem renunţa, faţă de care devenim dependenţi de-a dreptul. Orice eveniment important din viaţa noastră este completat de alegerea unui tort perfect. Torturile realizate la Cofetăria Crizantema fascinează nu doar constănţenii, ci şi pe cei care vin în oraşul de la malul mării şi descoperă aceste dulciuri apetisante.

În momentul în care intri în Cofetăria Crizantema, una dintre cofetăriile de top din Constanţa, ai păşit într-o altfel de lume, un tărâm de basm, în care ideile cele mai bune prind viaţă într-un mod miraculos şi gustos. E acolo unde „ceva bun” înseamnă ciocolată, frişcă, marţipan, caramel, esenţă de rom. Se poate afirma cu toată încrederea că e o lume a amintirilor calde, pofticioase şi dulci. Dacă adăugăm la toate acestea ingrediente 100% naturale, un praf de unicitate, multa pasiune şi inventivitate cât cuprinde, obţinem o reţetă cu totul specială.
 
Cofetarii de la Crizantema ştiu că decembrie este una dintre cele mai bune luni din an în materie de comenzi de cozonac, prăjituri şi torturi. Astfel, în aceste zile, ei lucrează la foc continuu. Comenzile curg şi au fost date în avans. O comandă este gata în 10 minute. Sau, dacă e complexă, în maximum 24 de ore poţi să o ridici de la cofetărie. 
 
Cunoscutul tort „Crizantema” îţi va face masa de Crăciun cu adevărat specială. Este realizat după o reţetă franţuzească cu ingrediente 100% naturale, atent selecţionate şi preparate.
 
În fiecare zi, reţetele lui Ion Munteanu, creatorul mărcii „Crizantema”, fac ravagii printre doamnele cu pretenţii. Înaintea sărbătorilor, coada se întinde de la tejghea până afară. Acestea sunt momentele în care Ion Munteanu simte că dospeşte ca aluatul cozonacilor săi. 
 
Cofetăria Crizantema are o tradiţie de peste 30 de ani în arta prăjiturilor. Cum a reuşit să reziste? Ion Munteanu, patronul cofetăriei, spune că „secretul este munca”. „99% este muncă, 1% este noroc”. Ar fi, apoi, cofetarii, maeştrii bunătăţilor, ai cremelor, ai formelor şi ai culorilor. „Piaţa s-a cam aşezat. Consumatorii ne solicită produse de calitate, naturale. Iar noi folosim exclusiv ingrediente 100% naturale, nimic artificial”, susţine Munteanu. Aşadar, secretul unui business de succes în acest domeniu este calitatea.
 
Nimănui nu trebuie să îi lipsească de pe masa de sărbători tortul „Crizantema”, prăjiturile sau cozonacii de la cofetăria Crizantema. Acestea au cele mai fragede aluaturi, între nori de zahăr, raze de vanilie, pulbere de ciocolată, reţete originale, gusturile cele mai desăvârşite date de combinaţii inedite ale ingredientelor folosite.
 
AdresaCibinului nr. 8 bis (zona Kaufland)
Telefon comenzi: 0723.508.788

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cofetăria Crizantema, paradisul prăjiturilor foarte bune şi ieftine (galerie foto)

05 Nov 2015 15753