Cele mai importante evenimente din Constanţa, dedicate zilei de 8 martie (galerie foto)


Pentru programul evenimentelor ce vor avea loc pe data de 8 Martie 2017, va recomandam Ghidul Petrecilor organizate de 8 Martie la Constanta

Anul acesta, 8 martie este sărbătorit la malul mării cu spectacole inedite, concerte şi petreceri dedicate exclusiv femeilor.
 
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, va avea loc un eveniment special, „Femei pentru Femeie”, organizat de DJ Michael şi Restaurant Aurora Mamaia, împreună cu DGASPC Constanţa. O parte din încasări vor fi redirecţionate către un grup de femei şi copii din Constanţa care s-au confruntat cu violenţa domestică. Evenimentul este programat pe 7 martie, de la ora 18.00, iar meniul costă 120 de lei de persoană. Seara va fi animată de DJ Michael.
 
Tot pe 7 martie, dar de la ora 19.00, Hotel Iaki din staţiunea Mamaia pregăteşte o seară specială pentru toate femeile. Ele vor avea parte de un meniu special, de muzică live şi de acces gratuit la ateliere şi activităţi de frumuseţe organizate în data de 7 martie. Meniul costă 150 de lei, iar grupurile de minimum zece persoane au parte de reduceri, astfel, sărbătoritele vor plăti 130 de lei de persoană. Opţional, au precizat organizatorii, poate avea loc o petrecere similară pe 8 martie, pentru grupuri de minimum 40 de persoane.
 
Doamnele şi domnişoarele se vor putea relaxa în localul Chaplin Studio, care pregăteşte pentru ele o seară specială, fără inhibiţii: „Vă pregătim un show de striptease masculin incendiar cu Mystique Boys“, anunţă organizatorii pe pagina oficială de Facebook. Evenimentul este programat pe 7 martie, începând cu ora 23.00. Intrarea costă 20 de lei.
 
De asemenea, tot pe 7 martie, cu începere de la ora 20.00, Restaurant Siret Mamaia organizează o petrecere pentru sexul frumos, intitulată „Ladies night“. Meniul costă 135 de lei de persoană, iar printre surprizele pregătite de organizatori se numără un spectacol de striptease.
 
Un alt eveniment dedicat femeilor şi programat pe 7 martie va avea loc la Hotel Bavaria Blu. Aici, atmosfera va fi animată de formaţia Acel Band şi de Mirela Pană. În cadrul petrecerii, vor fi organizate concursuri cu premii atractive. De asemenea, va avea loc şi un show de improvizaţie cu trupa de stand-up comedy „Obligo”. Meniul costă 160 de lei.
 
Pe 7, dar şi pe 8 martie, Il Padrino Siciliano pregăteşte pentru sărbătoritele acestei luni un program special. Muzica şi buna dispoziţie vor fi asigurate de DJ John, în timp ce trupa Amour va fi protagonista unui spectacol de striptease. Meniul costă 100 de lei.

 
Tot pe 7 şi 8 martie, începând cu ora 19.00, La Scoica Land sărbătoreşte Ziua Femeii. Polifonic Band va asigura muzica şi, în cadrul petrecerii, va avea loc un show dedicat exclusiv femeilor. Un bilet costă 90 de lei.
 

Femeile vor fi răsfăţate pe 7 şi 8 martie şi la Luxor Salon, Complex Colonadelor. Syderal Band, trupa Mystic Boys, Florian Jurca şi Ansamblul Grecesc Astras vor fi gata pentru două seri de neuitat. Preţul este de 130 de lei.
 
Restaurant Marea Neagră din Mamaia pregăteşte pentru Ziua Femeii un show incendiar, cu striptease şi muzică live. Meniul costă 90 de lei de persoană şi este programat pe 8 martie.
Nici Restaurant Laguna nu lasă să treacă Ziua Femeii neobservată, astfel, organizează o seară specială pe 8 martie, de la ora 18.00. Seara va fi animată de formaţia Izvor, iar meniul costă 120 de lei de persoană.
 
Pe lista restaurantelor de la malul mării care serbează 8 martie se numără şi Restaurant Dorna. Meniul costă 120 de lei, iar sărbătoritele vor avea parte de decoruri şi aranjamente la mese, lumini, baloane de săpun şi alte surprize.
 
Şi Hotel Flora din Mamaia organizează un eveniment special de Ziua Femeilor: „Am pregătit o seară de neuitat pentru dumneavoastră, o seară în care muzica live a formaţiei Syderal vă va învălui pe tot parcursul petrecerii“, au anunţat organizatorii. Meniul costă 90 de lei, iar grupurile mai mari de zece persoane beneficiază de o reducere de 10%.
 
8 martie este sărbătorit şi la restaurantul La Dolce Vita, care organizează o petrecere dedicată femeii. Atmosfera va fi întreţinută de Marian Cozma Band, iar meniul costă 150 de lei.
 
Restaurant Reyna vă invită să petreceţi un altfel de 8 martie... alături de familie şi de prieteni. Evenimentul este programat chiar de Ziua Femeii, de la ora 20.00. Cei prezenţi vor avea parte de un meniu special şi vor asculta muzică live. Meniul este de 120 de lei de persoană.
 
Un eveniment spectaculos de 8 Martie va avea loc în localul Aristrocratos Mamaia din zona Perla. Sărbătoritele vor avea parte de free bufet şi de un meniu special ce respectă gusturile feminine. Atmosfera va fi întreţinută de formaţia Orizont. De asemenea, printre momentele artistice pregătite se numără şi un show de striptease masculin susţinut de Mystique Boys. Meniul costă 150 de lei, iar la grupuri se acordă discounturi. Evenimentul este programat începând cu ora 16.00.
 
Club Luv din Constanţa pregăteşte un show incendiar pentru 8 martie. Petrecerea începe de la ora 21.00 şi este dedicată doar fetelor. După ora 00.00, au acces şi băieţii. Intrarea costă 20 de lei.
 
În luna martie, chiar de Ziua Femeii, membrii formaţiei Bosquito vor călca din nou pragul Clubului Phoenix. Concertul este programat pe 8 martie, începând cu ora 21.30.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.