Cu participarea extraordinară a sopranei Leontina Văduva şi a tenorului Robert Nagy „Vienna Classic Christmas”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa

Pentru al şaselea an consecutiv în România, Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă spectacolul „Vienna Classic Christmas”, un eveniment de excepție ce se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pe 19 decembrie, începând cu ora 19.30.
 
Spectacolul „Vienna Classic Christmas” este un concert inedit de Crăciun care pregăteşte auditoriul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfășoară în jurul celebrelor valsuri și polci ale dinastiei Strauss și ale altor compozitori vienezi.
 
Fondată de legendarul dirijor Peter Guth, de-a lungul timpului, Orchestra a primit în rândurile ei cei mai de seamă muzicieni. Măiestria desăvârșită a artiștilor Orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internațional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, au făcut ca toate spectacolele susținute în România să fie, an de an, cu săli pline.

În cadrul evenimentului, vor fi prezenţi soprana Leontina Văduva şi tenorul Robert Nagy. Fiica iubitei interprete de muzică populară Maria Ciobanu, Leontina Văduva a dat viață marilor eroine ale operei, bucurându-se de o ascensiune fulminantă. Aclamată la Royal Opera House, Metropolitan Opera New York sau la Opera din Paris, Leontina Văduva a fost distinsă cu numeroase premii. Tenorul Robert Nagy este pentru al doilea an consecutiv invitat în spectacolul „Vienna Classic Christmas”. 
         
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, la Agenţia Teatrului și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțenii, așteptați în această seară în Orășelul copiilor

25 Dec 2014 2134