Evenimentele ultimului weekend din august, pe scenele din Mamaia, Vama Veche şi Jupiter (galerie foto)

Deşi vara se apropie de final, petrecerile de pe litoralul românesc sunt departe de a se fi terminat. Prin urmare, sfârşitul verii aduce, în staţiunile Mamaia, Vama Veche şi Jupiter, trupe româneşti, dj renumiţi, petreceri şi spectacole de stand-up comedy.

Vineri, 28 august. Petreceri pe litoralul românesc

În fiecare seară de vineri, Doors Beach organizează proiecţii pentru constănţeni şi turişti. Pentru seara aceasta, organizatorii propun, de la ora 21.00, pelicula „Some Like It Hot”, unul dintre filmele care au făcut cu succes înconjurul lumii, datorită modului în care pune în valoare fascinanta senzualitate naivă şi vulnerabilă a strălucitoarei Marilyn Monroe, alături de umorul subtil al celor doi parteneri ai ei, Tony Curtis şi Jack Lemmon.

Chiar dacă este ultimul weekend de vară pe litoral, Clubul Bellagio din Mamaia continuă seria evenimentelor estivale. Prin urmare, în această seară, este pregătită o petrecere în cadrul căreia invitatul special este DJ Batista.
 
Uită de reguli şi distrează-te în Le GaGa din Mamaia vinerea aceasta. „Începe weekend-ul aşa cum trebuie”, este îndemnul organizatorilor, care pregătesc evenimentul „Break Free” pentru seara de 28 august.
 
Şi Fratelli Beach & Club Mamaia îi invită pe constănţeni şi turişti să petreacă, începând cu ora 23.30, alături de DJ Johnny DaMix şi DJ John Junior. De asemenea, cei prezenţi la Zoom Beach, de la ora 22.00, se vor distra cu cei de la Acoustic Dream. Mai târziu, atmosfera va fi întreţinută de DJ Alex.
 
În weekend-ul 28-30 august, Kudos Beach sărbătoreşte sezonul estival 2015 cu artiştii Mahony Moonsound, Mano & Azteca, Dobrikan, Kivu, Ales şi Sea.

Trupa Veche va concerta, în această seară, de la ora 23.00, în localul Papa la Şoni din Vamă. Formaţia se bucură de următoarea componenţă: Bogdan Olaru, Liviu Manescu, Traian Balanescu, Doru Cinca şi Bogdan Sandu. Un alt concert care va avea loc vineri seară în Vama Veche este cel susţinut de Cătălin Ungureanu. Recitalul artistului este programat în localul La Barbă Neagră, începând cu ora 22.00. Intrarea este liberă.
 

Sâmbătă, 29 august. Concerte cu Mandinga, Timpuri Noi şi Bosquito

Una dintre cele mai exotice formații din țară, Mandinga, revine la Mamaia. Trupa va susține un concert sâmbătă, după miezul nopții, pe scena clubului Bellagio din stațiune. Astfel, cei prezenţi în Bellagio se vor distra pe ritmuri de salsa, merengue, latino şi cumbia. De asemenea, distracţia va fi asigurată şi de DJ Johnny W, DJ Otto şi MC Paolo.
 
Cu toţii avem nevoie de o mică escapadă, aşa că, sâmbăta aceasta, Clubul Le GaGa îi provoacă pe constănţeni să se distreze diferit, în cadrul petrecerii „Saturday Escape”. Petrecăreţii se pot distra sâmbătă seară şi în Fratelli Beach & Club Mamaia cu The Londoners.
 
Sâmbătă, de la ora 22.00, Heaven’s Hell va fi gazda unei noi petreceri cu intrare liberă. Intitulat „Back2School Party”, evenimentul preîntâmpină începerea şcolii şi îi îndeamnă pe petrecăreţi ca, timp de o noapte, să fie cine vor ei. „Facem cinste elevilor îmbrăcaţi decent... aşa, ca la şcoală”, anunţă organizatorii. Distracţia va fi asigurată de DJ Kronk.
 
La Goblin Constanţa Beach, sâmbătă, vine nimeni altul decât Şhurubel, care va asigura distracţia în cadrul petrecerii „Screwdriver”. Pe lângă intrarea liberă, organizatorii pregătesc şi alte surprize.

Tot sâmbătă, de la ora 21.00, constănţenii pot petrece un timp relaxant în compania lui Marius, comediantul care te binedispune în orice condiţii. Cu peste 1.500 de show-uri de stand-up comedy, Marius va fi prezent şi la Cuba Bar & Club. Un bilet costă zece lei.
 
Un spaţiu alternativ care promovează şi încurajează concertele, expoziţiile, spectacolele de teatru sau improvizaţiile, Oha Beach, încheie luna august cu o petrecere la care toată lumea este invitată. Cei care vor întreţine atmosfera la Oha, pe 29 august, de la ora 22.00, sunt Disco Sigaretta, Marco Brigulia, Gemini Brothers şi Giuser.

Unul dintre concertele care vor avea loc în Vama Veche, în localul Papa la Şoni, este cel al formaţiei Timpuri Noi. Evenimentul, programat sâmbătă, de la ora 23.00, face parte din festivalul „Vama sub lumini de Oscar”, care se desfăşoară în această perioadă în Vamă.
 
Open Stage, tot din Vama Veche, organizează o seară rock la malul mării. Protagoniştii concertului, programat pe 29 august, de la ora 22.00, vor fi membrii trupei Secret Society. Intrarea este liberă.
 
Pentru al doilea an consecutiv la Jupiter, băieții de la Bosquito continuă seria concertelor susţine la Teatrul de Vară. Evenimentul este programat sâmbătă, de la ora 21.00. Biletele costă 30 de lei şi se pot achiziţiona de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, începând cu ora 16.00.

Duminică, 30 august. Compania teatrală „Vouă” aduce pe litoral „Şcoala de Agenţi”

Compania teatrală „Vouă” vine, duminică seară, de la ora 21.00, cu o comedie irezistibilă, intitulată „Școala de Agenți“. În amfiteatrul de la Jupiter, veţi putea urmări problemele primarului Răgălie, contestat de cei care l-au ales. În partea a doua a spectacolului, pot fi urmărite şase episoade din „Şcoala de Agenţi”, realizate pe baza unui text savuros, fiecare replică promiţând a provoca hohote sănătoase de râs. Biletele costă 25 de lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

APM Constanța Cine va construi un salon de evenimente festive la Hârșova?

28 Mar 2024 426

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5271

Ce evenimente sunt pregătite de Comunitatea Elenă Elpis Constanța pentru a celebra Ziua Națională a Greciei

25 Mar 2024 592

Polițiștii IPJ Constanța prezintă tehnica din dotare în parcarea City Park Mall Constanța

18 Mar 2024 950

Polițiștii IPJ Constanța prezintă tehnica din dotare în parcarea VIVO Mall Constanța

15 Mar 2024 909

Angajări Constanța Posta vacant la Primăria Techirghiol

15 Mar 2024 944

Misiunile de weekend ale jandarmilor în Constanța. Mai multe evenimente sportive sunt așteptate

08 Mar 2024 484

Gala a Excelenţei şi Profesionalismului Feminin va fi organizată pentru Consiliul Județean de Act Studio Foto-Video SRL (DOCUMENT)

06 Mar 2024 808

Planul Roșu de Intervenție activat de două ori în județul Constanța pentru evenimente rutiere asemănătoare (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 1675

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța 22 februarie 2024, Ziua cercetașilor din întreaga lume, Ziua Fondatorului Cercetășiei (GALERIE FOTO)

23 Feb 2024 484

CSM Constanța vrea să cumpere servicii de promovare și organizare a evenimentelor sportive. Suma pusă la bătaie (DOCUMENT)

22 Feb 2024 505

Deputatul USR, Stelian Ion „Constanța merită un teatru național”

21 Feb 2024 679

„Ziua Constantin Brâncuși”, marcată la Biblioteca Județeană “Ioan N. Roman” Constanța

20 Feb 2024 672

Știri Constanța Se anunță o seară plină de emoție și muzică la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

17 Feb 2024 705

BTT SA, reacție după distrugerea monumentului statuar din stațiunea din județul Constanța

16 Feb 2024 860