Pasărea Colibri, pe scena constănţeană

După ce timişorenii de la Cargo şi trupa Compact au susţinut concerte de excepţie în Club Phoenix, o altă formaţie apreciată de publicul românesc va călca pragul localului. Este vorba despre Pasărea Colibri, ce impresionează prin show-urile pline de patos şi culoare. Membrii formaţiei se vor întâlni cu constănţenii vineri, 27 februarie, de la ora 21.30. Biletele se găsesc la sediul clubului, la preţul de 55 de lei.
 
În 1992, Pasărea Colibri a fost înfiinţată după ce artiştii Mircea Baniciu (chitară, voce), Mircea Vintilă (chitară, voce) şi Florian Pittiş (voce, prezentator) au cântat împreună la un festival din Râmnicu Vâlcea, în cadrul unui concert susţinut cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În perioada 1992 – 2002, cei patru artişti au lansat următoarele albume: „În căutarea cuibului pierdut”, „Ciripituri”, „Cântece de Bivuac”, „Încă 2000 de ani”, oferind fanilor spectacole memorabile. În anul 2000, Florian Pittiş a renunţat la participarea în spectacole, iar în locul lui a fost cooptat Marius Batu, fost component al grupului Poesis. 
 
La Constanţa, Pasărea Colibri va urca pe scenă în componenţa: Teo Boar, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu şi Vlady Cnejevici.

Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.