Timeless prezintă spectacolul „De Dragoste... cu Amelia Stănescu şi Trupa Contraste”

În această seară, de la ora 20.30, pentru un început de weekend romantic, localul Timeless invită constănţenii la un spectacol inedit, intitulat „De Dragoste... cu Amelia Stănescu şi Trupa Contraste”. În cadrul evenimentului, Amelia Stănescu va recita cele mai frumoase poeme de dragoste din lirica română actuală, în timp ce formaţia Contraste va ţine piept poemelor recitate de artistă.
 
Originară din Constanţa, Amelia Stănescu este licenţiată în Filologie (1997) şi în Drept (2007). Din 2006, este doctor în domeniul Filologie. În decursul carierei, Amelia Stănescu a semnat mai multe volume de poezie, printre care se numără „Mecanica firii” și „Aşternuturi de ploaie”, precum și volumul de portrete şi interviuri literare „Metafora de urgenţă”. Amelia Stănescu este, alături de poeta Iulia Pană, fondator și coordonator al proiectului „Mecanici poetice” (din 2012), cât și co-organizator, alături de jazzmanul Corneliu Stroe, al serilor de BlueJazz & Poetry la Constanţa.
 
Înfiinţată în 2011, formaţia Contraste are următoarea componenţă: Constantin Neculae (chitară), Anamaria Maranda (voce) şi Eugen Amarandei (contrabas). Trupa a participat la festivaluri importante, precum „Om bun” (Bucureşti), „Folk You” (Vama Veche), „Folk pe pâine” (Arad). Contraste are o prezenţă constantă pe scenele cluburilor din Bucureşti şi din ţară.

Un bilet la acest eveniment costă 20 de lei.
 
Sursa foto: Facebook.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.