Consiliul Local Murfatlar se reunește, mâine, în ședință ordinară

Consiliul Local al oraşului Murfatlar, județul Constanța, a fost convocat în ședință ordinară mâine, 29 noiembrie.
 
Ordinea de zi debutează cu proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local şi a listei de investiţii pe  anul 2016. Următorul proiect se referă la aprobarea numărului de burse aferente sem I al anului şcolar 2016-2017 şi a cuantumului burselor pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat .
 
Proiectele 3 şi 4 au legătură cu aprobarea cesiunii unui contract de închiriere şi aprobarea actualizării inventarului bunurilor ce aparţin domeniului public al oraşului Murfatlar. Următorul proiect se referă la aprobarea vânzării directe a terenului neproductiv în suprafaţă de 28.500 mp – parcelă NP 2327/34, nr. cadastral 103344, ce aparţine domeniului privat al oraşului Murfatlar în favoarea SC EMSI SRL.
 
Ordinea de zi continuă cu proiectul de hotărâre privind Acordul Consiliului Local Murfatlar pentru utilizarea/afectarea definitivă şi/sau temporară a unor terenuri, construcţii/amenajări proprietatea oraşului Murfatlar. De asemenea, un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea dării în folosinţă gratuită a suprafeţei de teren aferentă străzilor Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu, Alexandru Ioan Cuza, Mircea Eliade, Nicolae Titulescu, Nichita Stănescu, Parcul Public I Primărie, Parcarea cu aleea acces Bloc C4 şi C5 din domeniul public al oraşului Murfatlar, în vederea construirii şi punerii în funcţiune a Obiectivului de investiţii „Reţele de apă şi canalizare în Murfatlar, jud. Constanţa”, din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C RAJA S.A Constanţa 2014-2020”. Ordinea de zi se încheie cu proiectul privind aprobarea „Programului de îmbunătăţire a eficienţei energetice aferent localităţii Murfatlar”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesaje de interes public Valentin Saghiu, primarul orașului Murfatlar

24 Mar 2020 8205

Consiliul Local Murfatlar se reunește în ședință ordinară

27 Jul 2015 1775

Convocatorul ședinței Consiliului Local Murfatlar din 18 iunie 2015

18 Jun 2015 1251