Consiliului Local Municipal Medgidia, convocat în ședință ordinară. Iată ordinea de zi!

Consiliului Local Municipal Medgidia este convocat în ședință ordinară, în data de 22 noiembrie 2017, ora 17.00. Ordinea de zi este următoarea:

I.  PROIECTE  DE  HOTǍRÂRI  privind :
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Lucian Grigorescu din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Ion Creanga din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Piticot din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.3 din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr. 8 din municipiul Medgidia, judetul Constanta” 
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei nr.11 din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Gradinitei Valea Dacilor din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea documentatiei tehnico-economice-faza DALI, actualizarii indicatorilor tehnico-economici si asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investitie ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea Colegiului National Kemal Ataturk din municipiul Medgidia, judetul Constanta”
 
  1. Aprobarea declararii Zonă Urbană Marginalizată (ZUM) – Zona Barăci Nord din municipiul Medgidia
 
  1. Aprobarea aderării Municipiului Medgidia la Asociația ,,Comunitățile Locale Riverane Dunării (CLDR)”
 
  1. Aprobarea iniţierii procedurii de vânzare, în condiţiile art.123 alin.(3) şi (4) din Legea nr.215/2001 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia, identificat cadastral sub nr.102602
 
  1. Aprobarea repartizării unor unități locative situate în bloc ANL
 
  1. Aprobarea trecerii unor bunuri imobile din domeniul privat în domeniul public al municipiului Medgidia
 
  1. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2017
Initiator:Primar, Valentin Vrabie

II. Diverse

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 176

Cinci tineri, reținuți pentru că ar fi sustras din mai multe mașini, în Medgidia, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii?

28 Mar 2024 283

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

28 Mar 2024 294

LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

28 Mar 2024 533

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 410

#DobrogeaDigitală Măcin în anul 1879 - „Tutunul se cultivă mai în toate satele acestui district“

27 Mar 2024 606

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 577

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt. Când expiră avertizarea meteo

27 Mar 2024 505

#DobrogeaDigitală Comerțul tulcean din anul 1879 - „Industria din oraşul Tulcea şi din toată Dobrogea este încă nulă“ (II)

26 Mar 2024 807

Oficial de la IJJ Constanța despre suspectul de trafic de droguri depistat la Medgidia

26 Mar 2024 530

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2584

#DobrogeaDigitală Comerțul tulcean din anul 1879 - „Vânzarea lânurilor s-a făcut sub condiții deplorabile“ (I)

25 Mar 2024 1020

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen, mâine, la Curtea de Apel Constanța! Unul dintre judecători a formulat o declaraţie de abţinere. S-a respins

25 Mar 2024 898

Incident la Medgidia. Trei tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise (FOTO)

25 Mar 2024 460

Lupte CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 482