LIVE TEXT. Ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară, pentru astăzi, ora 13:00, în Sala “Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța.

UPDATE: ora 13.52

A fost adoptat și proiectul nr.12 privind aprobarea rectificarii bugetului propriu de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale Județului Constanța pe anul 2017. 
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
  
UPDATE. 13.50

Au fost adoptate și următoarele proiecte: 

Proiect nr. 15 privind numirea doamnei Ştefănescu Atena în funcţia de director interimar la TeatruI pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare.

Iniţiator Preşedinte Ţutuianu Marius Horia

Președintele CJC Marius Horia Țuțuianu a precizat că Lică Gherghilescu a demisionat din motive personale și că se așteaptă ca acesta să revină asupra deciziei. Atena Ștefănescu va fi interimar la conducerea TeatruIui pentru Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de mare”.

Proiect nr. 16. privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru sustinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală pe anul 2017.


Inițiator: Preşedinte -Țuțuianu Marius Horia


UPDATE: ora 13.48

Au fost adoptate și următoarele proiecte: 

Proiect nr.7 pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr.130/11.05.2016 privind acordarea unui ajutor financiar tinerei Ulmanu Aurelia Angela
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
 
 Proiect nr.8 privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr.80/31.03.2017 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2017, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
 
 Proiect nr.9 privind transmiterea unor spații din imobilul proprietate publică a Județului Constanța - Pavilionul Expozițional Constanța, situat în Municipiul Constanța, bl.Mamaia, nr.331A, în folosință gratuită Instituției Prefectului - Județul Constanța pentru Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța
 
Inițiator: Vicepreședinte - Palaz Claudiu Iorga
  
Proiect nr.10 privind aprobarea modificării componenței nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanța
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
 
 Proiect nr.11 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, pe anul 2017
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
  
 Proiect nr.13 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
 
 Proiect nr.14 privind încetarea dreptului de administrare al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța asupra unor bunuri imobile ce aparțin domeniului privat al Județului Constanța
 
Inițiator: Vicepreședinte - Palaz Claudiu Iorga

UPDATE: ora 13.45

Au fost adoptate primele șase proiecte: 

Proiect nr.1 privind aprobarea asigurării serviciilor de pază și monitorizare pe anul 2018 la obiectivele aparțînând Consiliului Județean Constanța cu Direcția de Pază a Județului Constanța
 
Inițiator: Vicepreședinte - Palaz Claudiu Iorga
  
Proiect nr.2 privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța”
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia

Proiect nr.3 privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Român cu Mozaic”
 
Președinte - Țuțuianu Marius Horia
  
Proiect nr.4 privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia
 
 Proiect nr.5 privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium (Hârșova)”
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia

Proiect nr.6 privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Muzeului de Artă Constanța
 
Inițiator: Președinte - Țuțuianu Marius Horia


UPDATE: ora 13.40

După concertul de colinde a fost ținut un moment de reculegere în memoria eroilor Revoluției din 1989 după care s-a dat citire convocatorului ședinței de consiliu. 


UPDATE: ora 13.10

În debutul ședinței de consiliu are loc o slujbă religiooasă susținută de IPS Teodosie, ARhiepiscopul Tomisului și de alți doi preoți. 

Apoi un grup de elevi de la Școala Gimnazială „Nicolae Tonitza“ din Constanța și corul Alegria susțin un concert de colinde. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1032

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2009

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 305

Ședință CJ Constanța Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului își dorește repartizarea unui spațiu pentru înființarea unui birou județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 357

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 527

Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

21 Apr 2024 540

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 377

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 459

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 437

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 575

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 914

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 350

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 512

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 867

Ședință CJ Constanța 28 de milioane de euro, alocați pentru modernizarea drumului dintre Techirghiol și Arsa (DOCUMENT)

26 Mar 2024 677