UPDATE - Fostul ministru Gabriel Sandu și Dorin Cocoș, reținuți în dosarul Microsoft

Potrivit B1 TV, fostul ministru Gabriel Sandu a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul Microsoft. Gabriel Sandu a fost adus încă din această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru audieri.
 
În cauză, fostul ministru Gabriel Sandu este acuzat de trafic de influență și luare de mită. Potrivit procurorilor DAN, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu ar fi primit 3 milioane de euro mită pentru a facilita unei asocieri de firme încheierea acordului-cadru pentru achiziţia dreptului de utilizare produse software prin închiriere cu opţiune de cumpărare.

La audieri au fost aduși, tot în această dimineață, și Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, omul de afaceri Nicolae Dumitru și primarul de la Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. În privința ultimilor trei nu a fost anunțată încă nicio decizie.

UPDATE, ora 22.40
Dorin Cocoș a fost și el reținut pentru 24 de ore. Potrivit DNA, omul de afaceri ar fi primit mită 8 - 9 milioane de euro în dosarul Microsoft. Dorin Cocoș este cercetat pentru spălare de bani și luare de mită, relatează B1 TV.

Sursa foto: max-media.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Gheorghe Ştefan şi omul de afaceri Nicolae Dumitru, reţinuţi în dosarul Microsoft

28 Oct 2014 2019